Kodėl moterys taip blogai atsiliepia apie vyrus??? Atnaujinta nuo 128 žinutės

Kodėl moterys taip blogai atsiliepia apie vyrus??? Atnaujinta nuo 128 žinutės

…uzhvede ant minties viena mergichka…kuri gryzhusi ish uzhsienio parejshke kad visi lietuvos vyraj netashyti stuobriaj…vat ir prasikoshiau chia kury vakara per banga…perverchiau kruva temu…visur mes diedaj linxniuojami kajp nevyke alaus ir krepshinio megejaj pajkaj besigiriantys savo automobiliajs bujtine technika…pletkinantys ir pasakojantys draugams ir kolegoms apie sexnuotykius…dar kazhkur skajchiau - neshvarus smirdintys…nesuprantantys moteru…tik sexu besidomintys ir tik bezhiurintys kajp chia na lievo nuejti…kas vyksta???..kodel moterys nusivylusios kazhkokiu konkrechiu asmeniu priklijuoja etikete visiems???..

Tikra tiesa

as taip nemanauKietas
daugeliu atveju tai yra paciu tu Moteris problema…jei jos nemoka pasirinkti Vyras, tai kas belieka, tik dejuoti…
yra daugybe Moteris, kurios daugmaz patenkintos Vyras, aishku, ne visais, bet…

ai, ku cia bepadarysi - visada importines prekes buvo labiau geidziamos Cha cha

Vau Apakęs kaip cia tu tiksliai apibudinai vyrus Juokiasi
Apakęs

Lietau, bet jei, kaip tu sakai, daugeliu atveju, Moteris pasirenka ne tuosVyras, logiskai kyla mintys, kad labai jau daug tokiu "visokiu" Vyras, jei daugeliui moteru vis pavyksta uzsirauti ant tokiu…

…zhmogau…esu nebejaunas…ir moteru tikraj mano gyvenime ne viena buvo…ir ant tokiu esu uzhsiroves kad neduok die…bet neklijuoju etiketes…net ir netekes shejmos apie moteris kajp apie lyty niekad nepasakysiu "visos jos tokios"…

Kiekviena pati tą smirdintį prapoicą ir ištvirkelį pagal save ir pasirenka, nieks mūsuose per prievartą neženyja. Jei negalit ir nesugebat geresnio "apžiot", tai ir turit ką turit. Kiekvienai pagal nuopelnus ir įdirbįLiežuvis

Dazniausiai tik gerai mes kalbame apie vyrus, jei jie ne musu ir kartu negyvenaNekaltas, nejaugi neteko girdeti, kiek jiems skirta pagyruGėlė

pritariu Žydrynei…tikrai jei aplink vien tokie…auksčiau aprašyti vyrai kaip reikia sugebėti "išsirinkt"kitokį…

šiaip aš apie vyrus nerašiau ir nežadu rašyti nieko blogo, bet yra kaip yra…turi aišku jie ir gerų savybių…pvz. moka pralinksminti, intriguoja savo kitokiu pasaulio suvokimu. Bet kartais jų primityvumas užknisa…taip norisi kartais ilgesnio asistavimo, romantikos, žaismingumo santykiuose.

…nu va…vel pagal viena individa apie visus vienu saliniu…ir pikta ir juokinga…

as irgi nesakau-visi jie tokie. as pati turiu vyra, kuri vis dar myliu, net ir po 10 metu. As tiesiog padariau logiska isvada…

manau, kad tokiu nesekmes atveju Moteris geriau patyleti ir pergyventi toki "nelaimejima" gyvenimo loterijoje, o ne klykti ant kiekvieno kampo… daznai buna, kad karta ant tokio nelabaiVyras uzsirovusi, uzsirauna ir antrakart, nes normaliam Vyras tokia daznai buna nepatraukli vien del jos nuostatu… viskas susije… tu pati pagalvok, ar Moteris labai geistu vyro, kuris visas kitas vadina karvemis ir pan… pas pat ir su vyrais - jie nelabai myli tokias riboto mastymo personas, kurios del savo nesekmiu kaltina viso pasaulio Vyras

Ach ta moteriska logika… Teisingai kazkas pastebejo, kad kiekvienas turi (ar uzsirauna) tai ko vertas.

…butent…gal moterim po nesekmes rejktu padaryti ishvadas ir kazhka savy pakejsti kad ja susidometu normalus vyriokas???..

jeigu tu toks nesijauti, tai kodėl tave taip žeidžia? Nekaltas
daug kas šneka apie moteris kad jos ir šiokios ir tokios, bet kažkodėl aš tokia nesijaučiu Liežuvis svarbu ką apie tave mano tau artimi žmonės.

[quote]
lietusLietuvoj® rašė:
manau, kad tokiu nesekmes atveju geriau patyleti ir pergyventi toki "nelaimejima" gyvenimo loterijoje, o ne klykti ant kiekvieno kampo… daznai buna, kad karta ant tokio nelabaiVyras uzsirovusi, uzsirauna ir antrakart, nes normaliam Vyras tokia daznai buna nepatraukli vien del jos nuostatu… viskas susije… tu pati pagalvok, ar Moteris labai geistu vyro, kuris visas kitas vadina karvemis ir pan… pas pat ir su vyrais - jie nelabai myli tokias irboto mastymo personas, kurios del savo nesekmiu kaltina viso pasualio Vyras

dar syki pasikartosiu-cia ne mano nuomone-kad visi vyrai kiaules. tiesiog darau isvadas, matydama kiek daug moteru nusivylusiu vyrais. ir tai nera vienas ir tas pats asmuo. kiekviena nusivilia vis kitu. nors tai, manyciau, butu galima pritaikyti ir moterims…

aš neatsistebiu vyriška logika…tikrai ne kiekvienas gyvenime turi tai ko vertas.

p.s. taisausi…tikrai kalbėjau apie konkretų vyrą…

…tiesiog vyraj nusivyle moterim nekvykia ant viso pasaulio…kajp LL jau rashe…gal todel ir atrodo kad vyraj viskuo patenkinti…