Kodel moterys slepia savo amžių
Man niekada nesuprantamas moteru nenoras sakyti savo metus.Naivu manyti, kad jei nesakysiu atrodysiu jauniau.Ar jos mano, kad metai nesimato.Matos ir dar kaip.Taip kad metai didziausias musu turtas.
Amenos Na, jei tokia drąsi, tai pirma pasisakyk…
tai kiek tau?..
Man greit bus 32m. ir to as nekiek nesigediju.
Puiku, Amenos Gražus amžius
balzakiškas…
Bet matai kaip yra… moterys nesako savo metų ne dėl to, kad gėdytųsi… o dėl to, kad išliktų šiokia tokia intriga…
p.s. kai man buvo 32 aš irgi garsiai apie tai visiems sakiau… o dabar kažkodėl vis norisi nutylėti…
Intrigu galima sukurti bet kur kitur. O as zinau, kad man jo slepti niekada nereikes.As esu tokia kokia esu ir priimkit arba nepriimkit
Priimam priimam
tai dekui.Nich apibudina viska
Oho , kokiom opiom temom varinejat…
Priminet anekdota
Vyras va taip ir uzklausia viena pagyvenusia dama bare:
-Kiek jums metu?
Moteris atsako:
-Moteriai tiek metu kiek ji atrodo.
Vyras paziuri girtom akim i moteri ir sako:
-Tiek zmones negyvena.
Sitas anekdotas prieshtarauja tai visuomenes nuomonei kad negraziu moteru nebuna, buna mazai degtines.
Tik gink dieve, nepriimkit asmenishkai
. Cia tik anekdotas.
Musu visos 30plius shaunios ir grazios.
As ir daugiau anegdotu zinau,O ko tu vaisteli cia landzioji.Irgi moters amzius parupo.kas mano tai mano, niekam neatiduosiu.Ir aplamai taves visur pilna.Ir pasislepti nuo taves tikriausiai niekur negalima.A ne?
Jokiu shansu pasislept
Jokiu. Jei nebusi Bangoj, surasiu ir kontoroj
Bet as nepiktybinis. Ir nebegioju menesienoj kruvinais dantim
Bet jei liepsi… dingsiu kaip rukas
Nu del kontoros, tai zinok, greit poste sedesiu, taip kad.Teks i pasimatyma kviesti.Vot.
Anadien per TV eme interviu is pagyvenusio zmogelio. Paklausus kiek jam metu, jis atsake: ka tik atsvenciau trisdesimtasias savo penkiasdesimties metu metines, t.y. suprask jam jau 80.
manau todel, kad liktu nors dalele paslapties
gal todel, kad taves ish anksto “nesurushiuotu”, t.y.,nepritaikytu shablono, nes daugelis megsta tvarkingai viska sudelioti i lentyneles:jei tau tiek ir tiek, vadinasi tu taip ir taip, tokia ir tokia(nes taip turi buti),o gal ash ne taip,ir ne taip kaip turi buti, gal man tai ishvis nelabai svarbu…
Niekada neslepiau ir neslepsiu, kiek man metu. Kiekvienas amziaus etapas yra savaip grazus, amzius priduoda kazkiek proto.
Dazniausiai slepiama tai, kas igyta nesaziningai. Tu, Amenos, matos savo kraiti uzgyvenai dorai
Nu kad labai jau retai ir tenka iš viso klausti kiek kam metų…
Na nebent į gimtadienį žmogus būni pakviestas ir truks pliš tikrai nežinai kiek sukakoja jubiliatui…ir nelabai randi galimybės tai sužinoti kitais keliais…tada imi ir paklausi……
O kodėl kas gėdinasi …nu aš ne moteris, tai kaip ir nežinau…bet vėlgi tai man nelabai ir įdomu…
Dviem atvejais silpnosios lyties atstoves nenori sakyti savo amziaus: kai yra nepilnametes, ir kai gerokai per 30 metu. Pirmu atveju, pasakius amziu galima prarasti tik pilnameciams skirtus malonumus, antru atveju - galima prarasti su vyrais susijusius malonumus (nes gali skeptiskai reaguoti i tavo atviruma ir tavo amziu)
Mielas eixo
jei jau tau neidomu,gal tada ir tema shita praleisk?
Best regards
Erode
P.S.Amzius daugiausia matyti ish akiu.Vis tik man negeda pasakyti.Kiek jau suejo tiek suejo.