KODEL MIRE LABAS FM -RETORINIS KLAUSIMAS?
as manau kad vadybininkai nemokejo gerai dirbti,tai buvo nekomercinis projektas gi matote kas darosi su nekomercinemis radiostotimis kaip lrt skolu miskas.
o kodel ishkilo superFM reitingai???
Visur valdo babkes. Kam reikejo, tas numarino, tas pardave, anas nupirko. Tik kad SuperFM pavadinima i EuropeanHitRadio pakeite, tai cia as susinervijau…
Keisi nicką į EHR?
No Way. Tokia galimybe buvo apsvarstyta ir atmesta kaip neatitinkanti mano morales, poziurio ir etc… Sitas nikas man yra brangus. Nes buvo gyvenime man periodas, kai is neturejimo ka klausyt sienom lipau. Ir atsirado tada SuperFM. Todel sis nikas mano amziais bus
Super FM…
Fuc Off Pop Music
Labas FM buvo gerai, dabar deja lietuvoje nera ka klausyti ish FM radio Stociu - muzikos parodija
Visiskai tau pritariu Kai buvo dar labas fm, tai radija isijungdavau karts nuo karto, o kai padare super fm, o dabar jau ir european hit radio kaip kazkas sake (pats negirdejau nes nebeklausau beveik), tai iskart praejo noras klausyti, nes daznai popsa leidzia, nors buna ir geru gabaliuku, to nepaneigsiu, bet vistik super fm tapo labai jau europietiska lengva radijo stotimi…vasara uzsieny buvau, tai buvo tokia stotis viena, tai kai gryzau, tai pamaciau, kad super fm ta pati su.da groja… aisku, galbut savininkams pelna ji nesa nebloga, bet klausytojams tokiems kaip as tai jau geriau savo mp3 pasiklausyti
…tas yra verslas…
Misija tenkinti progresivios muzikos gerbėjų poreikį gal ir šauni, bet kaip minėjo Super FM, viską valdo pinigai…
Įsivaizduokit savo verslą - sukuriate produktą kuris mylimas tik tam tikros vartotojų grupės, kuri negali padengti produkto kaštų. Jūs iš meilės jiems tęsite produkto gyvavimą? Abejoju…
dalyvavęs projekte
…ir, beje, pavadinimas stoties buvo Laba’s FM…
liux buvo stotis…
dabar ja bando atstoti internetines radijo stotys…
o ka daryti
Yo beveik verkiau,kai uzdarinejo LABAS fm. Oi budavo laikai~!!!Sedi palangoj balkone ir girdi,kaip LabasFM groja papludimyje.gaila,kad tada nedaug kas suprato ju grajama muzika!Labasfm liks virsune radijo stociu!
Tai buvo "komercine" radijo stotis. Tik nelabai kam norejosi reklama pas juos uzhsisakyti, nes per mazhus oficialius reitingus turejo. Amerikiechiai (senukai), kurie turejo ne viena panashia radijo stoti kitose shalyse, pardave shia kaip beviltishka. Ai, tingiu ash chia plestis
…yep…
Tikra teisybė…
projek´tas buvo komercinis bet laisvai bangai dlmp buvo labas fm…jei ateini i labas fm budavo o vadybininkas klauso m-1+ … o ji praaktiskai buvo mirusi radiostotis todel kad per para ten budavo dj vidutiniskai 4h
nea, pas viena tiesiai ratai, o pas kita susukti nedave nurodymo susukti ratus laiku …
ne dvyniai – pas viena ratai i kita puse
broliai dvyniai …
nu nu nu kaip cia ant istisiniu liniju. jokios kulturos