Sedziu as viena vakara su alaus is pradejo man lysti i galva visokios keitos mintys …
Na kodel mes geriam, isvis, kox pointas gert? Gi sveikata zudom, pasak daktaru "smegenims labai kenkia"…Kazas sako kad tai i sveikata geriama , bet kazko is praktikos nesijaucia…
Kiti sako kad jiem taip lengiau atsipalaiduoti ir linxmiau , bet gi galima svesti ir be alkoholio (oho!) (nors siuolaikinaim jaunimui tai sunku…) Tad kodel mes geraim a?
Kur sios paslapties raktas?
Per kasio varzybas galima sukaut ir sirgt uz komanda
Bendrauti galima ir prie degtines
Laimeti galima ir be alaus
Atsipalaiduoti galima ir kitokiu budu, ne vien alkoholiu…
O kartais kai kox alus tikrai vercia…
Dalis tiesos, bet kazkam turi reiksmes tradicijos, ar kokie ten paprociai… o alu as cai turejau aumeny todel, akd cia tox forumas
Tai Helmen ka pats saindien gersi a? Kiek supratau - gera nuotaika tau, tai koki gera geri budamas geros nuotaikos
Manu vyras teisingai varai
Geros nuotaikos proga vika reik imbandyt
Tik va, nezinau kaip tau, bet man su saiku tai sunkoka…, nes jei svenciama, tai svenciama
Kambariokai isvare po miesta pasitrainiot, gal grys girti kaip tapkes , as tingejau, nx…
A tai kur tu svesi Helmen
as tai idomus organizmas, ikales alaus negaliu uzmigt, nes mane diorgina viskie garsai net menkiausi…girdziu kaip kieknienas kvepuoja ar knarkia…nu nx uzknisa…po to ryte ir atrodau, nors as atrodau labiau