Kodėl mes geriam alų? Ir išvis, kodėl mes geriam

Kodėl mes geriam alų? Ir išvis, kodėl mes geriam?????????

Sedziu as viena vakara su Alus alaus is pradejo man lysti i Girtas galva visokios keitos mintys Girtas
Na kodel mes geriam, isvis, kox pointas gert? Gi sveikata zudom, pasak daktaru "smegenims labai kenkia"…Kazas sako kad tai i sveikata geriama GeraiAlus, bet kazko is praktikos nesijaucia…Ne
Kiti sako kad jiem taip lengiau atsipalaiduoti ir linxmiau Tūsas, bet gi galima svesti ir be alkoholio (oho!) Apakęs (nors siuolaikinaim jaunimui tai sunku…)
Tad kodel mes geraim a?
Kur sios paslapties raktas?

o man alus skanu…tai ir geriu… Cha cha

O kas cia geriaApakęsApakęsApakęs Mes tik isgerinejamTaipLiežuvis

1. Skanu
  2. Atsipalaiduojam
  3. Laimim - geriam, laimim - geriam Cha cha
  4. Bendravimo budas ir t.t.
  5. o ka veikti per kasio varzybas?

Per kasio varzybas galima sukaut ir sirgt uz komanda Cha cha
Bendrauti galima ir prie degtines Liežuvis
Laimeti galima ir be alaus !!!
Atsipalaiduoti galima ir kitokiu budu, ne vien alkoholiu…AlusTaurėBlogai
O kartais kai kox alus tikrai Veee vercia…

turiu omeny laimim ko paksteliu geriam, ir vel laimim ir vel geriam Liežuvis

auksiniz tai tu tada labai laimingas, nes ziuriu tau Alus loterijose sekas Mirkt
Noreciau, kad ir man taip butu Taip

Kodel alu, kas ka nori tas ta geria, o tai priklauso nuo nuotaikos Cha chaCha chaCha cha

Dalis tiesos, bet kazkam turi reiksmes tradicijos, ar kokie ten paprociai… o alu as cai turejau aumeny todel, akd cia tox forumas JuokiasiAlus
Tai Helmen ka pats saindien gersi a? Kiek supratau - gera nuotaika tau, tai koki gera geri budamas geros nuotaikos???

na sian tikrai gera nuotaika
Cha chaCha chaCha cha
pradesim nuo alaus po to ko nors geriau pvz starkos ( aisku su saiku )GirtasGirtasGirtas
O ka pats manai?
sian juk penktadienis Cha chaCha cha

Manu vyras teisingai varai!!!Gerai
Geros nuotaikos proga vika reik imbandyt Cha cha
Tik va, nezinau kaip tau, bet man su saiku tai sunkoka…Girtas, nes jei svenciama, tai svenciama AlusAlusAlusTaurėTaurėTaurėGirtasGirtasGirtasBaisuBaisuBaisuVeee
Cha chaCha chaCha cha
Kambariokai isvare po miesta pasitrainiot, gal grys girti kaip tapkes GirtasCha cha, as tingejau, nx…
A tai kur tu svesi Helmen???

jau po svenciu :D:D:D
buvom su draugais kabacioke alaus atsigerti :D:D:D
siandien visai gerai jauciuosi, o ir miegojau kaip kudikis :D:D

jo… kur tu nemiegosi kaip kudikis Alus isvertes nezinoma kieki JuokiasiJuokiasiJuokiasi
As irgi miegu po AlusAlusAlusAlusAlusAlus kaip net negimes Juokiasi

kikis zinomas ir normos ribose Cha chaCha chaGirtasGirtas
kaip nazinoma kieki isgeri tai po to buna na kas Kanda, o miegojimas tuo labiau PavargęsPavargęs

Šypsena as tai idomus organizmas, ikales alaus negaliu uzmigt, nes mane diorgina viskie garsai net menkiausi…girdziu kaip kieknienas kvepuoja ar knarkia…nu nx uzknisa…po to ryte Pavargęs ir atrodau, nors as atrodau labiau Baisu Cha cha

as kaip tik isgeres Alus taip gerai miegu, kad ryte vos prisikeliu, net negirdziu kaip tel skamba GeraiGerai

Cha cha Cha cha Cha cha, nu jeigu tu mobo negirdi, tai pravalas!Taip O dar sakai kad mazai isgeriai…JuokiasiGerai

kad gerai miegoti nereik prisisiurbti iki zemes graibstymo Cha chaCha cha
kai gerai primurki tai kai tik Baisu miegi, viskas sukasi erzina ir galva skauda PavargęsBaisu

Tai kad maziau Alus neleidzia sazine… Mirkt