Kodel Lietuvos merginos tokios sugadintos?
Na pasiziurejau kokia muzika dabar dazniausiai patinka lietuvaitems. Na ir ka jus manot? Tik punkrock’as, metalas, repas, hip-hop’as. Hmmm… Ar cia visai nusigyveno, ar kokia kita priezastis???
ne visos ir nevisada. tai priklauso nuo daug aplinkybiu, t.y nuo nuotaikos, vietos kur esi ir t.t.
pvz, as galiu klausyti viska. nebutinai tik hip-hop’a, repa ir t.t
Nu kodel gi Be ishvardintu (neskaitant repo ir hip-hop’o) man dar patinka ir dziazas, bliuzas, klasika, etc etc…
Ir prie ko chia nusigyvenimas ?
Na juk saiau kad dauguma… Ir siaip. Kaip gali patikti tokio sunkaus stiliaus muzika… Na gal cia tik ne man suprasti
Turbut
Dekui, kad taip palaikai
na as to nepavadinciau nusigyvenimu…priesingai
nu daaa…susidarei labai jau ydomu stereotipa be ishlygu…nei vienos ish shiu rushiu neklausau…
galima vadinti diskriminacija…negi visos panos turi but fyfos, ir klausyt mango?
sekmes beegzistuojant tautieti…
o kaip gali patikt saldus saldus popsas ???Na cia gal neman suprast …
ir kodel gi merginos, kurioms patinka sunkesne muzika vadinamos sugadintom?
O tai tu nori, kad mes klausytumem popsa?!
matyt mazai merginu pazysti tamsta arba nedirbi apklausos biuruose tamsta
weeee, atsibodo jau , ka nori zmogus ta ir klauso , ir beto tu kurios klauso padore muzika tai yra kai kuriem rockas , kai kuriem hip hopas , kai kuriem housas , technas yra nedaug lietuvoj , lietuvoj valdo popsas susiktas , o beto nori pasakyt , kad klausytis tokios muzikos , kuria tu isvardinai yra nesamone ir pns. tai popso klausytis jau yra gerai ane?
O tai bene be punkrock’o ir pop’so nieko nebera??? Man ti ne vienas is siu nepatinka Bet yr ir kitu geru…
Nieko cia baisaus ir blogo nematau
[quote]999 rašė:
O tai bene be punkrock’o ir pop’so nieko nebera??? Man ti ne vienas is siu nepatinka Bet yr ir kitu geru…
[/quote]
Simple question, kokiu?
Apskritai cia pasiseke, kad yra merginu kurios neklauso liet/rus popso, o vietoj jo metal, alternative, triphop ir pan.
o tu ka baznycios choro klawsais …sventasis?? nesamone parasei imho
Žiaurus pasaulis arne?
va-je-zau tai ko nori? Britnes? ei vaikeli ne tie laikai !!! PAti dievinu eminema… KA cia svaigsti… aisku jus visi noretumet, kad gryztu seni laikai kuomet moterys tik sypsodavosi ir svelniai linksetu galva su viksuom sutikdamos nesvardu kas jos budavosios, ar karalius zmona, ar chroniaus meiluze… tu tyli, nes esi moteris,… ei vaikeli 21 amzius… aciu dievui, ba9ifges tie laikai… ir nesugrys… Britneds klauso tik 10-metes mergaites, dabar dievas eminemas ir g&g sindikataz rulezzzzzzzz Nepatinka? Gali pist po velniu!
Nu ir pavariau… Sunervinai
taigi as planuoju ieskoti panu in uk