kodel lietuvoj nera gero tamsaus alaus???

kodel lietuvoj nera gero tamsaus alaus???

geriauses man asmeniskai yra kalnapilio puse astuoniu Gerai , bet birziesiai irgi gamina gera stipru alu tik visus gazdina plastikine tara Liūdnas daugiau info apie Birzietiska alu http://www.rinkuskiai.lt

Shiaip tai yra, tik gal nemoki ieskoti Apakęs o man asmeniskai patinka tamsus svyturio baltijos Alus

yra-"dziaz rock cafe" pati si alu geriau.

Cha chaCha cha jojo, teisingai. tikras vyras "jei zmona isejus is virtuves loja, vadinas grandine per ilga" ane?
sekmes ieskant shampaniniu toliau!

lietuviskas tamsus yra skanus tik Juozo HBH. nes jis nera saldus, klampus kaip kitu gamintoju atravos Veee gert neimanoma.
is kitos puses, kai buvau studente, ir kaune tik 1oj vietoj svyturio buteliais budavo (pasirinkimo laisve aceit), tai reugucio "birzieciu" gerdavau kaip reikalas Baisu baisu pagalvot. kazkada nusipirkau mol pabandysiu studentyna prisimint tai brrrrBaisuBaisu Veee Baisu

svytyrio baltijos skanus gert, bet padarius pora litriniu bokaliuku, ryte pachmielas kaip nuo 5 litru extros ar ko panasaus…Liūdnas

na,unia,o tavo manymu merginoms geriausia sampaniuka arba kokteiliuku gurksnot?nenusisnekek…megstu alu ir toliau ji gersiu.Šypsena

Kodel taip drastiskai: Utenos Porteris,Svyturio Baltijos, Horn Imperial tikrai visai neblogi, tamsus alus.
2AlusnAlus

P.S. unia, nusisnekejei.

kam panom tas tamsus jom jokio negerti

esu is tu paneliu, kurios dievina alu. man asmeniskai patinka ne tik sviesus ir silpnas, as dazniausiai teikiu pirmenybe tirstam tamsiam alui,pvz:‘guiness’.gaila, kad Lietuvoj sio alaus nera…