Kodel kai tik as ateinu i sporta visi is jo iseina

Kodel kai tik as ateinu i sporta visi is jo iseina

Toks ispudis kad as cia visa diena vienas ir prasedesiu

Nepergyvenk.Vienas nebusi,nes prisijungiau as ir zadu cia nemazai uzsibut.

Kaip laikaisi? Kaip vasara tau? Kas siaip naujo? Ar losiat kase prie KTU?

Vo pasirodo yra gyvybes sitam klube…o klausimas del kases tai jei galima isiterpsiu o lentas jau uzdejo kad kase galima butu palost?

Del tu kasiu tai tikrai nezinau … Cia sportas 2 turetu zinot,nes jis ten daugiau buna…

Butu gerai ten palost kada nors… kol dar silti orai…

Gal butu norinciu???

Nieko nezinau nieko negirdejau.Visa vasara pralosiau futbola o su kase visai apsileidau reik pradet nuo ryt jau kashiuka lost, forma atgaudinet Šypsena

Gerai butu aisku sulost keleta graju, bet darbas laukia. Nebent ant savaitgalio iseitu istrukt…

As tai i banga ryt siausiu.Apsileidau visai jau, nors ir laiko ne per daugiausiai buvo, vis sioks toks pasiteisinimas

nu sunku aisq kai taves niekas nemegsta bet kai pagalvoji a kam dabar lengvaŠypsena??

Jo… gyvenimas dabar ne rozem klotas

o tai tu vakare ateik
nes diena visi dirba mokosi

butent… Šypsena

tamsta beje siandien per puse metro nuo manes praejot ir nepastebejot Nustebęs nu bet suprantama - su Moterys Cha cha

visaip buna… Šypsena kartais man paskaitos buna veliau, tia pasedziu cia. bet kazkaip neuzsivedziau temose apie futbolo naujienas ir pan. Aš nekaltas tokiose temose reik nuo pat pradziu dalyvauti, o man nebuvo progos… Nustebęs

Vakare as ir taip turiu ka veikt

TAi cia as su Moterys ir kur gi as tai jusu kolega nepastebejau, nors kai bunu su Moterys nieko aplink nematau

molllliai

Cha cha

Loxu parkas !!! !!! !!! Juokiasi Juokiasi Juokiasi Achioo XDM uzh pujkia ideja !!!