Kodel kai kurie bangieciai komentuoja temas tik tam, kad pasishaipyt is kitu?

Kodel kai kurie bangieciai komentuoja temas tik tam, kad pasishaipyt is kitu? Nekaltas

Ir dar… Ar pazystat koki nors bangieti, su kuriuo kazkada apturejot sioki toki konflikta ir dabar jis kabinejasi prie kiekvieno jusu zodzio temose arba dienorasciuose? Arba tiesiog visada saiposi is jusu… ?

Ce tokios panetkes:arba tu ka nors,arba tawe Nekaltas

Neteko. Ne

kodėl kai kurie bangiečiai ligi šiol nemoka suformuluoti temos pavadinimo? klausiu autorės aš. dar kadangi temos pavadinimas baigiasi trim taškais tai leisiu sau prie to paties paklausti. kodėl kai kurie bangiečiai deda ne savo nuotraukas į profailus?

…nes nuotraukos cia nera tikrinamos ir jeigu detu savo nuotraukas, tada taip smarkiai neironizuotu!

Aš neįdėjau savo nuotraukos, bet mano profily esantis paveikslėlis atitinka mano būseną ir būdą. Mėgstu simbolius, o ne tiesioginę prasmę šiuo atveju. Kiti deda ne savo nuotraukas matyt todėl, kad gėdijasi savęs. Taip aš suprantu. Jeigu mano supratimas teisingas, tai laikau tuos žmones kvailais. Dėl temos pavadinimo taip pat sutinku. Jis tikrai nėra informatyvus ir dažnas tik iš smalsumo atsidaręs temą ja nusivils. Temos autorė nėra unikali ir tokių bangoje yra daugiau, todėl neretai atsidarius temą nerandu ką skaityti. Visa laimė, kad yra toks dalykas kaip paieška. Dažnokai ja pasinaudoju. Nukrypom nuo temos ir grįžkim prie pradinio klausimo. Manau, kad žmonės, kurie tyčiojasi bangoje iš kitų, čia tik ir ateina išlieti pyktį ir pasirodyti prieš kitus, nes gyvenime realiai to, matyt, negali padaryti, nes būna pastoviai “nusodinti”.

as taip darau, nes esu kale Cha cha (irodymai gedos stulpe) Kietas

Pavlucho, o kam in silica dar foto? Skatint hormonų gamybą tame rudimentiniame mulkyje prieš monitorių? Velniam to reikia.

Ka tu sakai : ‘‘megstu simbolius, o ne tiesiogine reiksme’’, tada pagal tave, juos megsta daugelis. ‘‘Kiti deda ne savo nuotraukas matyt todėl, kad gėdijasi savęs’’ - manyciau tu ir viena is tokiu Šypsena O del tyciojimosi, tai daugelis protingesniu, tik lengvai ironizuoja kvailas temas!..

Aisku buvo, paskui atsliukina i kiekviena tavo tema ir davai kabinetis, ir kol tu jo nepadari tol neapsiramins Taip, man buvo ne syki, taciau kazkodel greit atstodavo Nekaltas Juokiasi

kai kuriuos kartais weikia bandos jausmas Nekaltas

Aš ne toks povelnių… Drovus Juokiasi

kiekvienam skirtingi poelgiai smagus… Cha cha Tūsas

matyt laika stumdo, o del antro klausimo - ne neteko Ne

Juokiasi Juokiasi Nesvaig, mazameciu netvirkinu, pirma tema apie prezikus atidziai isstudijuok, o tada apie galus kalbesim Labas Juokiasi

Pavargęs ai bet tingiu komentuot Ignoruoju

manau demesio trukumas verchia taip elgtis. arba tie zmones realybej negali but tokie ‘shustri’, todel bando atsigriebt nerealiam pasauly. Apakęs

pasisaipyt is kitu? kas tada yra pasisaipymas? nereikia jautriai reaguot ir viskas bus oki Taip o jei koks bongutis atsibosta savo kalbom, tai as pasakau asmeniskai jam privaciai, o ne rasineju viesai Liežuvis

labas ~Mylia~ Labas