Kodėl jūs asmeniškai kiekvienas sėdit bangoje?

Kodėl jūs asmeniškai kiekvienas sėdit bangoje?

va man siaip idomu pasidarė,ka jum gero duoda banga,as asmeniskai cia ateinu savo minciu dienorastin isreiksti ,nes viskas apllinkuj taip nuobodu…Telikas-tuscia,namu darbai-vargina,bet padarau,o internetas *****,va tik banga isimtis…Taigi man idomu pasidarė kas butent jums bangoje svarbiausia.? Taip

Bendravimas aishku vat guliu lovoj ir liudna nes katik pc sugedo tai pasiemes mob isiviniojau i kaldra ir bandau praskaidrint sau nuotaika

Bendravimas su bedraminciais. Zinoma kai yra tam laiko. Tuo paciu ziniu pasikeitimas. Laimingas Laimingas Laimingas Laimingas Laimingas Laimingas Laimingas Laimingas

zmoguj bendravima sbutinybe,tai jau pastebejau Šypsena

o realybej mazai bendrauji ar normaliai?

O jo joi kasdien ir dar kiek. Tik va del bedraninciu ne kas dien. :-):-):-):-):-):-):-):slight_smile:

aisku Šypsena

Megstu bendrauti, taip pat traukia esami ir nauji pazistami, draugai. Šypsena rodos tiek

ateiti paziureti, kaip arava klounu cia nusisneka ir linksmina uz dyka Gerai

bendravimo poreikis in-reality nepatenkintas…

Realiame gyvenime esantys bendraminčiai yra išsidrabstę 300-350 ir daugiau km spinduliu…Ateini į bangą - visi vietoje Šypsena

aisku

Daug bendraminčių,kajkurios temos aktualios šiais lajkais,o ir dienoraštyje išreiškiu mintis bej jausmus. Žvaigždė~

Todel,kad as visais imanomais budai bandau eiti Tobulejimo keliu…

Tačiau tobulu vistiek netapsi… Žvaigždė~

Ir tiek perliuku nuo ziurejimo susikaupe? Cha cha

aha. bereiskiant savo poziuri i klounus Cha cha zinai, komplimentai ten visokie, apie protinius ju sugebejimus, taip pat apie exhibicionizma visokiuose seimos klubuose, dar siaip komentarai, vertinantys idiotiskus pasisakymus, juolab kad ir prisiregistruota jau pakankamai senau… smagu gi Cha cha vat ir cia juokina uzu dyka Gerai Cha cha

O as manau, kad tu didesnis klaunas uz mus visu. Liežuvis

bangoj praleidau pirmasis kompomanijos valandas, bangoj susiradau pirmuosius virtualius draugus, ir siaip banga buvo pirmoji svetaine, kuria normaliai issniukstinejau Girtas O dabar banga man yra virtualus namai- cia gera Taip