Kodėl jūs asmeniškai kiekvienas sėdit bangoje?
va man siaip idomu pasidarė,ka jum gero duoda banga,as asmeniskai cia ateinu savo minciu dienorastin isreiksti ,nes viskas apllinkuj taip nuobodu…Telikas-tuscia,namu darbai-vargina,bet padarau,o internetas *****,va tik banga isimtis…Taigi man idomu pasidarė kas butent jums bangoje svarbiausia.?
Bendravimas aishku vat guliu lovoj ir liudna nes katik pc sugedo tai pasiemes mob isiviniojau i kaldra ir bandau praskaidrint sau nuotaika
Bendravimas su bedraminciais. Zinoma kai yra tam laiko. Tuo paciu ziniu pasikeitimas.
zmoguj bendravima sbutinybe,tai jau pastebejau
o realybej mazai bendrauji ar normaliai?
O jo joi kasdien ir dar kiek. Tik va del bedraninciu ne kas dien. :-):-):-):-):-):-):-)
aisku
Megstu bendrauti, taip pat traukia esami ir nauji pazistami, draugai. rodos tiek
ateiti paziureti, kaip arava klounu cia nusisneka ir linksmina uz dyka
bendravimo poreikis in-reality nepatenkintas…
Realiame gyvenime esantys bendraminčiai yra išsidrabstę 300-350 ir daugiau km spinduliu…Ateini į bangą - visi vietoje
aisku
Daug bendraminčių,kajkurios temos aktualios šiais lajkais,o ir dienoraštyje išreiškiu mintis bej jausmus. ~
Todel,kad as visais imanomais budai bandau eiti Tobulejimo keliu…
Tačiau tobulu vistiek netapsi… ~
Ir tiek perliuku nuo ziurejimo susikaupe?
aha. bereiskiant savo poziuri i klounus zinai, komplimentai ten visokie, apie protinius ju sugebejimus, taip pat apie exhibicionizma visokiuose seimos klubuose, dar siaip komentarai, vertinantys idiotiskus pasisakymus, juolab kad ir prisiregistruota jau pakankamai senau… smagu gi
vat ir cia juokina uzu dyka
O as manau, kad tu didesnis klaunas uz mus visu.
bangoj praleidau pirmasis kompomanijos valandas, bangoj susiradau pirmuosius virtualius draugus, ir siaip banga buvo pirmoji svetaine, kuria normaliai issniukstinejau O dabar banga man yra virtualus namai- cia gera