KOdel jum patinka popsas?
As asmeniskai nekenciu popso,nu bet yra keletas daininku kurie visai neblogai dainuoja.Vien las zodis popsas kraupina.O popse gi dainuoja ivairias nesamones pzv:as nebusiu as,kokia balta gele…Grynas Grybas Hip hop ir pank cia tai muzika
ASH JO NEKENCHIU!!!
POPSAS YRA S H U D A Z !!! IR NIEKAD NESUPRASIU ZHMONIU KURIE GALI JI PAKEST
F U C K !!!1
POPSAS YRA JEGA!!!NEKENCIU HIP-HOP JIS YRA PASKUTINIS SUUUDAZ
Kazkas gi turi ir popsa klausyt
Sita tema arba bus su spynele arba isvis istrinta… jau tokiu temu per fiena atsiranda per 2
o kartais tu ne blondinė?
Nu man tikrai jis
o kas sake, kad patinka??
karochia pridurachka esi ir niekam neydomu kad tau nepatinak popsas o patinka hip hopas.
mano nuomone hip hopas yra tox pat shoodas.
karoche, malat jus chia sh**** kebryte uzhdarykit tema ka?
Zudeet wisus kas klausa Pop`sa, nes ji klausa wieni duchai forsai ir malalietkos… BBD ant tokiu zmoniu…
Wow wow wow neisiaudrinkit per daug, del skonio nesigincyjama kas ka nori tas ta klauso, nereiskia jei tau nepatinka, tai visam pasauliui turi nepatinkt.
Man asmeniskai afrikieciu muzonas patinka
hip-hopas ir yra popsas. popsas apibudina ne zhanra o kruva ivairios muzikos, kuri tuo metu yra populiari. ankschiau popsas buvo lengvas rokelis, dabar labai ivairus:hip-hopas, avril, britney spear jau speju ne popsas, nes man atrodo, kad dabar mazhai kas jos klauso. dabar madinga buti ,panku" ir klausyti avril. nors lietuvoj shi problema nelabai aktuoli. ish lt muzikos tai nzn kas yra popsas, palauksiu NML finalo
.
o shiaip jei skaitei laikrashti arba ziurejai pacius mtv apdovanojimus tai zhinai, kad:,…shiuometiniai apdovanojimai buvo afroamerikieciu muzikos triumfas…". taigi hip-hopas, kuris yra nygeriu muzika shiu metu bukina nesusitupejusio jaunimo smegenis ir yra tikrasis popsas.
Ir isvis, is kur tu tokia uztikrinta, kad dristi teigti, kad mums patinka popsas (temos pavadinimas)
Atsakymai i klausimus 1.As ne blondy 2.Tu pas pridurkas.3.As gerbiu kitu nuomone ir muzikos stiliu ir t.t. tik man idomu suzinot ka jie mato popse.Stai ir viskas.
Requiem o tau siulau biski pasigydit…
mmm man tai hip hopas tiesa sakant atrodo didesnis ***** negu popsas…as popso beveik neklausau bet nuo hip hopo mane vemt vercia niuz bet tai ce kekvieno asmeninis reikalas ko klausyt
o seip pop reiskia populiarus tai va o dabar populiaru but "panku" ir klausyt avrilkos o ji tykra popsininke
Bla bla bla bla … bla bla bla… bla bla bla
Bet cia mano nuomone
na to paties galiu paklaust taves kodel tau pationka anokia muzika!!!kiekvieno manau savas reikalas kas ka klauso!ir nepriversi zmogaus neklausyti popso! o posas jega!!!