kodel jaunimelis ruko???

kodel jaunimelis ruko???

juk tai nera labai skanu Cha cha, o buciuotis su ka tik parukusia pana yra vienas slyksciausiu dalyku, tas pats kas buciuoti pelenine Cha chaCha chaCha chaCha cha
tad kodel jaunimelis ruko
kad butu vyresnis, bet taip juk nera.
kad butu kietesnis prie draugus, bet taip juk nera.
kad taip daro kiti, o kodel tada tu esi bezdzione???

Aš rūkau tik kai susinervinu…
Parūkius apima tokia ramuma, kad atrodo jog visi rūpesčiai gali buti lengvai išsprendžiami…
Žodžiu cigaretės veikia kaip atpalaiduojantis, mažinantis stresą vaistas… nu tik, kad kenksmingas…

As ir nesuprantu kai eina gatve koks 13-metis cigarete i dantis isikises,o ta cigarete ten vos uz ji ne didesne Cha cha Tai koks tolkas jam rukyti, toks mielkas paskui ir pasiliks.

Nu čia mažumėle OT…
Aš rimtai rūkyti pradėjau tik aštoniolikos…

Ash rimtai rukyti dar net nepradejau( tevai neleidzia ), o del to buciavimosi, tai jei mergina parukiusi ir pats parukes tai nesijaucia nieko, na jei pats nerukiai tai vistiek nemanau kad ten labai jau jauciasi, pats meginau ir nieko… Liežuvis Jokios pelenines… Cha cha

matyt blogai bandei Cha cha Cha cha patikek jauciasi ir dar kaip

Daug kas priklauso nuo cigarečių rūšies…
Bet šeip tai jaučias… jaučias… Taip Blogai

NeNeNe Liežuvis

Sunku pasakytiAš nekaltasTikrai durnai atrodo mazius su cigarete burnoj,ir jauciasi toks kietakas.Ir sau kenkia ir kitus juokinaCha chaCha chaManes pvz,tai visai netraukiaNe

as tai ruekau, nes man patinka. be to jau atsirado priklausomybe cigaretems. neparukius bunu pikta ir blogos nuotaikos. bet manau uz keletos metu reiks stengtis mest, nes kai ruko suaugusi moteris, vaiku motina, tai labai slyksciai atrodo

pats kada bandej rukyt? wa jei pradetum taj negaletum sustoti Kietas TaipTaip

Vat čia tai pasinaudosiu proga ir pasakysiu, kad…
Rūkymas ne dėl malonumo ar kokių kitų pojučių…
O dėl įpratimo tai jau negerai…
Čia jau patalogija…BlogaiTaip

RUKO, nes tai tera ipratimas, ziaurus ipratimas, o ne del to kad atrodytu kietesni ar panasiai…

kad pasirodytu kietesnis ir butu prie “chebros” Blogai

Rukau todel, kad neina mesti rukyti. Is dalies gal ir patinka rukiti. Noreciau mesti, bet nalabai iseina. Tai va tas kas nerukot tai geriau net nepradekit, o jaunimas ruko todel kad neranda geresnio uzsiemimo arba draugai "pritravina". Dazniausiai rukantis pritravina nerukanti kad sis veliau vaisintu cigaretemis, nes cigaretems reikia pinigu kuriu ne visada yra. Stai kodel jaunimelis ruko!!!

Kai kurie ruko nes patinka kiti kad prie chebros pritaptu o dar kitiem tai tiesiog nusiraminimo budas.As pati daznai nerukau tik kartais ir manes tai visishkai neveikia (turiu omeny as nepriprantu)Rukau tiesiog kad man patinka.

O tas ziaurus iprotis kartais atsiranda ne del to,kad pradeda rukyti,nes draugai pasiulo?Is nieko tas ziaurus iprotis neatsiranda!Mane labai nervina mazes mergos,kurios dumina kaip kaminai.Nueini bara,sedi tokios kur uz stalo nesimato,ir viena cigarete rankoje butinai yra…Ot,nekenciu tokiu…Piktas

Nerukau as ben

o kode kiti ruko dar neisiaiksinua kiek klausiau sako nes negali mest , bet kodle pradejo tai nezinau …

Rukimas keistas laiko praleidimo budas kurio jau susidomejo beveik visas jaunimas
Kietas