kodel jaunimas geria? ar ruko?

kodel jaunimas geria? ar ruko?

as nerukau bet geriu pvz as geriu kad butu linksma o jus ??? kodel gerete??? ŠypsenaŠypsenaŠypsena
Girtas

Ogi nori buti kruti Juokiasi kuo daugiau ruko kuo daugiau geria tuo juk Gerai Juokiasi

p.s.Norint pvz linxmai atsvesti gimtadiney nebutina gert LiežuvisLiežuvis

o ka blogai?Šypsena

o kas cia gero?
kam zaloti jauna organizma?

100% pritariu TaipGerai

[quote]nu tai kas kad rooko ir geria…

jum spavydas babma grauzia???

na vieni geria ir rooko tik del draugu…

kad prie ju pritaptu…

kiti kad jau priprato ir negali baigtiCha cha

kiti siaip…

patinka ir tiek…

nan bent jau as pati tai nerookau ir negeriu…

na isgeriu kartais mixso…

o rookyt nerookiau…

todel, kad neturi ka veikt… arba cia mada pasidare…jei tusas tai ir prisigert… zmones nebesugeba linksmintis be alkoholio… depresuoja dar visokios nesamones… visa tai jie skandina alkoholy… nzn Nekaltas

as negeriu ir nerukau…normalus zmones i tai wisaij normaliai reguoja ir nelaiko manes kokia nors netokia…apskritai wis daugiau sutinku fainu zmoniu ir suzinau kad jie negeria…Gerai

as nerukau, o geriu labaj retaj… kartais tajp norisi pagert su draugais, kartais norisi paskandint liudesi ar pan… Nekaltas Drovus

niu nzn, tikrai jei kartais ir isgeriu ir tai labai retu atveju, tai geriu ne tam, akd pralinksmet, mano linksmumas nepriklauso nuo alkoholio… Cha cha

ash irgi geriu tik progom… Šypsena

vat butent nzn…kam? rukymas tik del krutumo…SAIKINGAI isgert nieko baisaus,bet mano nuotaika nera priklausoma nuo alkoholio-jei kartais isgeriu,tai tik del kompanijos,bet ir tai simboliskai…

As geriu palyginu cia su visais tikrai daznai ir rukau."Alkoholis-mano brolis,nikotinas-vitaminas!"Juokiasi

Taj ir rukymas ir gerimas yra bandymas prisitaikyti.As parukau tik kaj nera kas wejkt,o geriu retokai…

nori atrodyti "kietai"!TaipKietas

as labai megstu alu- del to ir geriu, man skanu…

nu sheip geria todel kad dabbar madinga gerti jaunimui

as tai kartasi isgeriu kad linksimiau
o siaip jau nuo lapkricio nerukau Šypsena

man irgi skanu,dabar irgi geriu alu ir jokio liudesio neskandinu,tiesiog nusipirkau alaus kad skaniai ji isgerciau