kodel gyvenimas toks neteisingas?

kodel gyvenimas toks neteisingas?

kad ir koks grazus jis butu, bet siandien man atsuko uzpakali tiesiogine to zodzio prasmeLiūdna Liūdna

http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_diary/47624-=(1677886059

nenoriu graudziu uzuojautu, na gal viena kita nepakenks, o pagrindinis siekis tai noras sulaukti normaliu pasiulymu kaip atsisveikinti jai isvykstant…

ne kiek neteisingas, kiek paciam sunku adaptuotis prie naujoviu… chia dar baikes, jeigu su ja tik draugauji ir kolkas nieko neplanuoji rimciau…vienas graudus dalykas, uzsienis atrisha rankas ir kojas visiems kurie tik ilgiau ten pagyvena, kai ji grish (jei grish) pamatysi kaip ji pasikeitus…t.y. gali tau dabar pati ragus parodyt… daug tokiu variantu pats turejau ir maciau kaip draugeliai "kencia"… padek degtines buteli i shona ir uzsiimk kuo nors…

negi dabar jau ja siulai palikti? ji dar lietuvoj kolkas… siaip gerti esu metes del jos, kazkada dauk labiau geriau, gal del butelio tu ir teisus, nereikia zenkti zinksnio atgal…

na ka ash galiu paskyt…yra tik vienas ish dvieju variantu:atstumas ir laikas arba suartins jus dar labiau ir sustiprins draugyste…arba…ishskirs…labai tikiuosi ir linkiu,kad pasitvirtintu pirmasis variantas,nes zinau,kaip skaudu yra netekti mylimo zmogausNustebęs
o kad gyvenime nera teisybes,tai ash tuo jau seniai isitikinauNustebęs

rezultatu galima tiketis tik dvejopuLiūdna

stiprybes Bangos broli…ir niekados nezinai, ka sutixi rytoj!

Na man panasi istorija ir baigesi issiskirimu…

Supratau, neturi dabar su kuo pasidulkinti? Nenusimink, parasyk man…

ei to
tik nesakyk ka siula sava paslaugas, nesu kuoks isigimielis…ieskuok i save panasiu…

dekui uz viska, tik nesiulikit Otmorozok’a jis man kazkoks keistas…

reikia gal ir man tam jau nusiteikti ir pasiruosti…

na siaip nemanau kad imanoma draugyste per atstuma… as su savo berniuku dar pries jo isvaziavima issiskyriau. ir susitarem kad kai jis grys jei vis dar noresim vienas kito pradesim viska is naujo…

pabandysiu laime, gal atstumas suartins…
sekmes tauŠypsena

gyvenimas grazus tik po mirties

po kieno tik?Šypsena

na bet juk jinai isvyksta ne su visam…o jei jus vienas kita mylit…bet tikrai mylit…viska istversit o kol kas galesit susirasineti…o paskutini vakara-nakti patariu praleisti taip, kad prisimintumet tol kol busit atskirai… nau daugiau nieko negaliu pasiulyti…galu gale atstumas ir laikas parodys ar ta meile tikra…! pvz mane ir mano brangiausiaji atstumas kuris skyre mus 3 menesius labai suartino…ir del to as tik dziaugiuosi Cha cha

nebuk pesimistas,viskas bus ciki.Zinau kad likimas yra ziaurus ir yra labai gerai,kai jis dauk duoda,bet yra dar geriau tada kai jis mazai atima,taigi linkiu,kad jis daugiau nieko is taves neatimtu!Mirkt

isvyksta metams ar dviem, ir cia ne 3 menesiai, o del susirasinejimo tu teisi gi ne viduramziaiŠypsenadabar noriu kad laikas sustotu…o po to teketu kuo greiciau… galiausiai tikesimes kad viskas susiklostys sekmingai…
aciu uz nuomoneGėlės

aciu uz grazu palinkejimaŠypsena