kodel dauguma vaikinu apie mergina sprendzia is jos isores ,o ne is jos vidaus

kodel dauguma vaikinu apie mergina sprendzia is jos isores ,o ne is jos vidaus??????

man galvoje vis sukasi sis klausimas “kodel dauguma vaikinu sprendzia apie mergina is jos isores ,o ne is jos vidaus?”(klausimaas daugiau vaikinams)

paprasta kaip du kart du ogi todel kad pirmiasia pamatai isore… o kai pamatai kartais nebesinori ne bendraut toliau… bet jei isores netai o pirmiau pabendrauji(pav irc chat) tada jau kas kita…

o jeigu as maziau vaikinas ka man daryti galiu atsakyti?

ir ce ne vaikinai… ce visur ir visi taip sprendzia taip yra ir taskas… tex tau su tuo susitaikyt Šypsena

Todel kad is pradziu isore pamato JuokiasiPazinti vidini pasauli reikia laiko,o ne visada tam norisi ji aukot Nekaltas

Cha cha Cha cha nesikabinek prie zodziu…

man px

baik jau argi as taip galeciau

nu tai px tada

jaj duoda wisada geraj

Velniooxtis rase: Todel kad is pradziu isore pamato JuokiasiPazinti vidini pasauli reikia laiko,o ne visada tam norisi ji aukot Nekaltasmane pamates vaikinas trys dienas negaletu uzmigt,nes jie sprendzia pagal isore ,o kai pamato isore nenori pazinti zmogaus vidaus nes bijo jog ten bus dar baisiau…visdelto visi jus vienodi…

apie panas pagalwok “neturi bapkiu ir bmw tada jis nereikalingas”

Cia tas pats ir paneles apie vaikinus…toks gyvenimas Nekaltas

Tu save laikai toki grazia ar tokia baisia? Nekaltas

drong rase: apie panas pagalwok “neturi bapkiu ir bmw tada jis nereikalingas” vadinasi visoms panoms tik bapkes ir bwm rupi?? nemanau… bebejo jei mano draugas turetu bwm jis vistiek negaletu juo vairuot ,jis net stapdziu pedalo nepasektu ,nors gal…bet vistiek jam neleistu vairuot…

o merginos i vaikinu vidu is pirmo atkreipia demesi ??? nsmn … Kietas

dazniausiai remiamasi pirmu ispudziu,o pirmas ispudis dazniausiai buna apie zmogaus isore,kadangi zmogus iskart niekada neparodo savo vidaus

Jis neigalus?

Velniooxtis rase: Capuccina rašė: Velniooxtis rase: Todel kad is pradziu isore pamato Pazinti vidini pasauli reikia laiko,o ne visada tam norisi ji aukot mane pamates vaikinas trys dienas negaletu uzmigt,nes jie sprendzia pagal isore ,o kai pamato isore nenori pazinti zmogaus vidaus nes bijo jog ten bus dar baisiau…visdelto visi jus vienodi… Tu save laikai toki grazia ar tokia baisia? tokia baisia ,jei buciau grazi tai neuzduociau tokio klausimo…