Kodel dauguma merginu vaidina "sventuoles"?

Kodel dauguma merginu vaidina “sventuoles”?

Pala, o tai ka jos turi vaidint- lengvai prieinamas? Pasilauzyt juk visada reikia. Kaip atrodytu, jei visos imtu “vaidint” k***asŠypsena

Vaidint nieko nereikia,reikia buti savimi.Man pvz.nepatinka kai jos vaidina "angeliukus" O poto tokius fintus isdirbineja,kas tikrai nesiderina su pirminiu ju ivaizdziu.

Nepamiršk įvaizdis dar neviskas, noras yra…

nori- apsimetineja…Aš nekaltas
kada uzsinori- pasako, blogiausiu atveju parodo…Šypsena
labai nori- reikia pasisaugotCha cha

Mes kai norim neapsimetinejamCha cha
Praktiskai visada pasakom arba parodom Šypsena

Gal pradekim nuo to,kad per jus mus is Rojaus isvareŠypsena

tai ką aš ir sakau, kaltinkit tik mesginas ir kaip galima daugiau, o po to dar panorėkit, kad jos gultų pas jus į lovas Piktas

Moteris tekedama uz vyro tikisi, kad jis pasikeis, o jis nepasikeicia; vyras, vesdamas moteri, tikisi, kas ji nepasikeis, o ji - pasikeicia…

DAR KLAUSIMU TURI? |SUZINOTUM, KOKIOS KOBROS JOS GALI BUTI ISTIKRUJU - KILOMETRINIU RATUS SUKTUM APLINKUI…

O prie ko chia merginos ? Apakęs Ash irgi diena toki shventuoli vaidinu…
alpstu, ishgirdes keiksmazodi…jeigu kas pamini zodi “seksas” , tai
demonstratyviai isheinu ish kambario ir dar trenkiu durimis…Aš nekaltas
Alia, vakare , po darbo kai nutrukstu nuo lenciugo, tai …Cha chaCha chaCha cha
O ryte ir vel Sv. Ledvarnis Aš nekaltas

:D:D:D:D:D visos bobos ka.les, visi diedai parsai. Ir aplamai visos jos tokios ir visi vyrai vienodi. Siaubas atrodo patekau i planeta kurioje 2 rusys "sapiensu" kal.es ir parsai:D:D:D:D:D

O siaip man tai gerai taip kaip yra, susitinki "apsidairai" po to jau ir i lova galima. Nejaugi tau nepatinka kai maza "naivi" mergicka kuri tave suzavejo dar ir lovoje pasirodo sio to verta:D

Kad “teveli” kalbos apie pirma pasitaikiusia cia kaip ir nebuvo?Blogai

galbut jos tokios is tikro yra Liežuvis

Gerai

yra ir tokiu kurius is kart duoda bet tokiom tik sikna ispardei ir tegu salin varo jau ko ko bet K**** kad nekenciu visas isaudyciauCha chaPiktas

kodel vyrai visada patys saupriestarauja?!
kai duodi blogai… kai neduodi vistiek k**** paskutine palieki…Vyyrai daugiau fantazuoja negave is to didelio noro! b***

Nu jau šaudyt tikrai nereikia, nes pertokias mes ir prarandam savo nekaltybę Cha cha

nice Cha cha

Gerai Myliu Gerai

kokia sikna!!!