nu jeigu skustas gatvinis tai nematau čia problemų… bet jeigu skustas gatvinis X 20a plius beisbolo lazdos ir strypai, tada tai tikrai geriau būtų nesimaišyt jiems po kojom…
tu pats ir parasei: kaip galima buti uz gatvinius,
turbut gyveni tokiame mieste kur ju nera…
Tai jug Lietuvos nelaime ir geda
[/quote]
NU TU IR KEISTAS…
As esu kaunietis, tad yra cia visko, ir skustagalviu, ir panku, ir reiveriu, zodziu viskokio velnio pilna.
Nelaikau skustagalviu su strypais Lietuvos geda. Greiciau man tai pasididziavimas. Kiekvienas zmogus skirtingai renkasi gyvenimo kriterijus, gyvenimo buda ir visiskaip kitaip vertina vienus ir tuos pacius dalykus.
Man daug didesne geda - apdriske prasinarkomanine reiveriai ir apsiruke zoles pankai, bei nuo ekstazy issprogusiom akim jaunimelis…
O skustagalviai "berniukai" - cia kaip neoficilali teisesauga atima is vienu, kitiem padeda, visko buna, nera namu be dumu, juk ne veltui kazkoks net komisaras yra pasakes: "banditai yra tam, kad vogtu ir plestu, o policija - tam kad juos gaudytu". nusikalteliu tarpe niekinami tokie dalykai kaip sex prievarta, vaiku tvirkinimas ir bobuciu plesimas, tai ne skustagalviu darbas.
Zodziu, skirk "b.y.b.i nuo gegutes" - toks posakis cia tinka
NU TU IR KEISTAS…
As esu kaunietis, tad yra cia visko, ir skustagalviu, ir panku, ir reiveriu, zodziu viskokio velnio pilna.
Nelaikau skustagalviu su strypais Lietuvos geda. Greiciau man tai pasididziavimas. Kiekvienas zmogus skirtingai renkasi gyvenimo kriterijus, gyvenimo buda ir visiskaip kitaip vertina vienus ir tuos pacius dalykus.
Man daug didesne geda - apdriske prasinarkomanine reiveriai ir apsiruke zoles pankai, bei nuo ekstazy issprogusiom akim jaunimelis…
O skustagalviai "berniukai" - cia kaip neoficilali teisesauga atima is vienu, kitiem padeda, visko buna, nera namu be dumu, juk ne veltui kazkoks net komisaras yra pasakes: "banditai yra tam, kad vogtu ir plestu, o policija - tam kad juos gaudytu". nusikalteliu tarpe niekinami tokie dalykai kaip sex prievarta, vaiku tvirkinimas ir bobuciu plesimas, tai ne skustagalviu darbas.
Zodziu, skirk "b.y.b.i nuo gegutes" - toks posakis cia tinka
Daugumai cia jie nepatinka todel, kad cia renkasi kulturingi zmones, kurie i pirma vieta stato ne veidu dauzyma, o civilizuotai issiaiskinti konfliktus. Stato ir todel, kad per tokius berniukus tamsoj gatvemis vaikscioti tapo nesaugu, nes kito stiliaus liaudis nera taip linkus ieskoti zacepu is nepazistamu praeiviu ir dauzyti vien uz tai, kad nepatiko pahodke arba kad jis neruko…
Ir tu visuomenej negali skaityti smurto kaip gyvenimo budo, arba lyginti juos su policija, kuri atlieka sargo vaidmeni (teoriskai turetu atlikti). Jei jau lygini, tai lygink kaip parazita, kurio darbas kenkti, o teisesauga - kaip gydytoja, kuris gydo visuomene nuo zaizdu. O kuo maziau zaizdu, tuo sveikiau visi normalus zmones gyvena.
Asmeniskai daug tokiu pazistu kurie nera piktybiniai, tiesiog sportuoja, ir yra kulturingi bei pirmi nesirauna. Bet jei klausei kodel visi pries - tai todel, kad jie kelia potencialia gresme, be to iseiginiu kedu ir treningu kultura jau reiktu palikt istorijoj. Po sovietu, kai tokiu dalyku neturejom isskyrus treningus, reikejo atsidziaugt, bet dabar jau kiti laikai. O treningai skirti sportui. O praeiviu galvu spardymas ne sportas… Suprantamai isaiskinau?
Kazkodel cia izvelgiu uzuomina, kad skustagalviai - tai nusikalteliai
Paciam nepatinka visokie bendrinimai ir lengvabudiskas zmoniu pagal ju isvaizda rusiavimas, bet vis delto mano pazystamu tarpe nei vieno tokio skustagalvio nera, nors bendrauju turbut su puse pasaulio (cia pagal tautybe ). Gal ir galiu tada daryti isvada, kad skustagalviai gatviniai, kaip juos cia apibudino, priklauso zmoniu kategorijai, kurie savo veikla neprisideda prie salies ar zmoniu geroves tvirtinimo, nepasizymi jokia iniciatyva, ir pasirenka lengvesni - egoistiska - gyvenimo buda.
O kas del gedos Lietuvai, tai teko skaityti prancuziskam vadovelyje turistams, kad Lietuvoje labai paplites skinhead’u judejimas. Tai vat kaip.
skustagalviai geraj??? nu ce ziurint kokius jus sutinkat…pasiziurekit i banditu jau suimtu hares,visi skusti,visu zvilgsniai zeurus…tai kaip buti uz tokius kai baisu gatvej prasilenkti…nes bootinaj prisikabins…o jau tarkim apie kultura,tolerancija ju tai isviso nekalbu…