Kodėl čia dauguma nusistatę prieš skustagalvius gatvinius?

Kodėl čia dauguma nusistatę prieš skustagalvius gatvinius?

Na, parasykite, kas, kodel, del kokiu priezasciu…
As asmeniskai uz juos.

na as ne pries juos nes pats skustas Cha cha…o siaip visiskai poxui kokia pas zmogu galva suksta ar ne…isvaizda dar ne viska pasako…

nu jeigu skustas gatvinis tai nematau čia problemų… bet jeigu skustas gatvinis X 20a plius beisbolo lazdos ir strypai, tada tai tikrai geriau būtų nesimaišyt jiems po kojom… Cha cha Alus

Skustagalviai masn asmeniskai labai nepatnka bet nezinau kodel

tai gal Tu su tokiais nebendrauji visai…jei pabendrautum gal tavo nuomone ir pasikeistu ne visi vienodi…

nu visai patinka visas panevezys toks Cha cha

nevisas…yra ir kitokiu egzemplioriu…

tu pats ir parasei: kaip galima buti uz gatvinius,
turbut gyveni tokiame mieste kur ju nera…
Tai jug Lietuvos nelaime ir geda Kiaulė

idomu is ko taip sprendi…

Apie Ka?
ar kad kie lietuvos geda ar kad jis gyvena mieste kur ju nera

tu pats ir parasei: kaip galima buti uz gatvinius,
turbut gyveni tokiame mieste kur ju nera…
Tai jug Lietuvos nelaime ir geda Kiaulė

[/quote]

NU TU IR KEISTAS…
As esu kaunietis, tad yra cia visko, ir skustagalviu, ir panku, ir reiveriu, zodziu viskokio velnio pilna.
Nelaikau skustagalviu su strypais Lietuvos geda. Greiciau man tai pasididziavimas. Kiekvienas zmogus skirtingai renkasi gyvenimo kriterijus, gyvenimo buda ir visiskaip kitaip vertina vienus ir tuos pacius dalykus.
Man daug didesne geda - apdriske prasinarkomanine reiveriai ir apsiruke zoles pankai, bei nuo ekstazy issprogusiom akim jaunimelis…
O skustagalviai "berniukai" - cia kaip neoficilali teisesaugaŠypsena atima is vienu, kitiem padeda, visko buna, nera namu be dumu, juk ne veltui kazkoks net komisaras yra pasakes: "banditai yra tam, kad vogtu ir plestu, o policija - tam kad juos gaudytu". nusikalteliu tarpe niekinami tokie dalykai kaip sex prievarta, vaiku tvirkinimas ir bobuciu plesimas, tai ne skustagalviu darbas.
Zodziu, skirk "b.y.b.i nuo gegutes" - toks posakis cia tinka

niu man tai jie nepraeina asmeniskai …as nieko nesakau kiekvienam wiskas sawaip suprantama…bet tai as ju priesingybe gal…

as esu blondine ir man patinka: skustagalviai su BMW’aisCha chaCha chaCha cha …ikGirtas

NU TU IR KEISTAS…
As esu kaunietis, tad yra cia visko, ir skustagalviu, ir panku, ir reiveriu, zodziu viskokio velnio pilna.
Nelaikau skustagalviu su strypais Lietuvos geda. Greiciau man tai pasididziavimas. Kiekvienas zmogus skirtingai renkasi gyvenimo kriterijus, gyvenimo buda ir visiskaip kitaip vertina vienus ir tuos pacius dalykus.
Man daug didesne geda - apdriske prasinarkomanine reiveriai ir apsiruke zoles pankai, bei nuo ekstazy issprogusiom akim jaunimelis…
O skustagalviai "berniukai" - cia kaip neoficilali teisesaugaŠypsena atima is vienu, kitiem padeda, visko buna, nera namu be dumu, juk ne veltui kazkoks net komisaras yra pasakes: "banditai yra tam, kad vogtu ir plestu, o policija - tam kad juos gaudytu". nusikalteliu tarpe niekinami tokie dalykai kaip sex prievarta, vaiku tvirkinimas ir bobuciu plesimas, tai ne skustagalviu darbas.
Zodziu, skirk "b.y.b.i nuo gegutes" - toks posakis cia tinka

[/quote]

Pritariu Gerai ir dar Alus statau uz sias mintis!!!

o tipo tik pankai ir teruko zole tie visi skustagalviai kokie baisus irgi ruko

Daugumai cia jie nepatinka todel, kad cia renkasi kulturingi zmones, kurie i pirma vieta stato ne veidu dauzyma, o civilizuotai issiaiskinti konfliktus. Stato ir todel, kad per tokius berniukus tamsoj gatvemis vaikscioti tapo nesaugu, nes kito stiliaus liaudis nera taip linkus ieskoti zacepu is nepazistamu praeiviu ir dauzyti vien uz tai, kad nepatiko pahodke arba kad jis neruko…

Ir tu visuomenej negali skaityti smurto kaip gyvenimo budo, arba lyginti juos su policija, kuri atlieka sargo vaidmeni (teoriskai turetu atlikti). Jei jau lygini, tai lygink kaip parazita, kurio darbas kenkti, o teisesauga - kaip gydytoja, kuris gydo visuomene nuo zaizdu. O kuo maziau zaizdu, tuo sveikiau visi normalus zmones gyvena.
Asmeniskai daug tokiu pazistu kurie nera piktybiniai, tiesiog sportuoja, ir yra kulturingi bei pirmi nesirauna. Bet jei klausei kodel visi pries - tai todel, kad jie kelia potencialia gresme, be to iseiginiu kedu ir treningu kultura jau reiktu palikt istorijoj. Po sovietu, kai tokiu dalyku neturejom isskyrus treningus, reikejo atsidziaugt, bet dabar jau kiti laikai. O treningai skirti sportui. O praeiviu galvu spardymas ne sportas… Suprantamai isaiskinau? Cha cha

cia jau ne skustagalviai o narkosos
tu per placiai suvoki savoka "skustagalvis"
idemiau perskaityk, kas auksciau issakyta

Kazkodel cia izvelgiu uzuomina, kad skustagalviai - tai nusikalteliai Šypsena

Paciam nepatinka visokie bendrinimai ir lengvabudiskas zmoniu pagal ju isvaizda rusiavimas, bet vis delto mano pazystamu tarpe nei vieno tokio skustagalvio nera, nors bendrauju turbut su puse pasaulio (cia pagal tautybe Šypsena). Gal ir galiu tada daryti isvada, kad skustagalviai gatviniai, kaip juos cia apibudino, priklauso zmoniu kategorijai, kurie savo veikla neprisideda prie salies ar zmoniu geroves tvirtinimo, nepasizymi jokia iniciatyva, ir pasirenka lengvesni - egoistiska - gyvenimo buda.
O kas del gedos Lietuvai, tai teko skaityti prancuziskam vadovelyje turistams, kad Lietuvoje labai paplites skinhead’u judejimas. Tai vat kaip.

skustagalviai geraj??? nu ce ziurint kokius jus sutinkat…pasiziurekit i banditu jau suimtu hares,visi skusti,visu zvilgsniai zeurus…tai kaip buti uz tokius kai baisu gatvej prasilenkti…nes bootinaj prisikabins…o jau tarkim apie kultura,tolerancija ju tai isviso nekalbu…Ne