Kodėl bananai ir agurkai dvokia silke
…labai mėgstu agurkus ir bananus-nuperku parduotuvėje, parnešu namo,pauostau-normaliai kvepia…grįžtu iš darbo- -viskas dvokia silke…vatafak?
del visko tu kaltas
tai mažu šaldytuvo senokai neatitirpdęs laikai ir tam pačiam marazylnyke dar ir seliotka stovi…
Psycho- -aš labai tvarkingas…
(Ni) - nepalik savo vienos su tavo nusipirktais agurkais ir bananais
tai gal tu namo grizti po savaites
matyt, vaisiai ir darzhoves yra netoli zhuvies skyriaus, tai kol esi parduotuvej, dar nieko neuzhuodi, ir tik po kurio laiko, tas kvapas paaishtreja…
paprašyk gal koky kaimyną padabot pas tavy namuosna bananus tobish agurkus - mažu padės …
kaip nekalta
tai gal parduotuvėj tam pačiam morozilnyke su seliodka laiko, tik ten -20’C tai tik nusipirkus neužsiuodžia.
…nu bliamba-iš vakaro partysiu 5kg.-išryto viskas o.k.- -vakare grįžtu-visi dvokia …nu aš dar suprasčiau,jei vienas,du dvokia-bet VISI…
Tai reikia iš karto suvalgyt kai tik nusiperki.
(Ni), padaryk ekskrementą: sudėk bananasus su ogurkais į gondonus ir pada žiūrėk kas kaip. Jei vakare išpakavus vistiek dvoks - eik razborintis į magaziną, o jei dvoks tik gondonai - kaltas šaldytuvas tavo
aba pabandyk kokią savaitę apsieit be bananasų ir agurkasų - bet jei šlapiankė pradės silke dvokt - aš nekalc …
Psycho-a panešioti gandonai tiks…
tix tik tie, katrie rankų kremu kvepia …
pats laikas bobą būtų keist… arba pats nesugebi patenkint, tai kas jai belieka…
tai aišku tiks. Tik visus sekretus išplauk šiltu vandeniu ir nenaudok kokių tais baliklių, kad nuo šalčio nesutrūktų.
…gal aguročius pradėsiu pirkt ir bananų džemą…