Kodėl bananai ir agurkai dvokia silke

Kodėl bananai ir agurkai dvokia silkePavargęs

…labai mėgstu agurkus ir bananus-nuperku parduotuvėje, parnešu namo,pauostau-normaliai kvepia…grįžtu iš darbo- -viskas dvokia silke…vatafak? Pavargęs

del visko tu kaltas

tai mažu šaldytuvo senokai neatitirpdęs laikai ir tam pačiam marazylnyke dar ir seliotka stovi… Pavargęs

Psycho- Ne-aš labai tvarkingas… Nekaltas

(Ni) - nepalik savo Moteris vienos su tavo nusipirktais agurkais ir bananais Taip Angelas

tai gal tu namo grizti po savaites Pavargęs

matyt, vaisiai ir darzhoves yra netoli zhuvies skyriaus, tai kol esi parduotuvej, dar nieko neuzhuodi, ir tik po kurio laiko, tas kvapas paaishtreja… Cha cha

paprašyk gal koky kaimyną padabot pas tavy namuosna bananus tobish agurkus - mažu padės … Nežinau

kaip nekalta Drovus

tai gal parduotuvėj tam pačiam morozilnyke su seliodka laiko, tik ten -20’C tai tik nusipirkus neužsiuodžia.

…nu bliamba-iš vakaro partysiu 5kg.-išryto viskas o.k.- -vakare grįžtu-visi dvokia Veee…nu aš dar suprasčiau,jei vienas,du dvokia-bet VISI… Žliumbia

Tai reikia iš karto suvalgyt kai tik nusiperki.

(Ni), padaryk ekskrementą: sudėk bananasus su ogurkais į gondonus ir pada žiūrėk kas kaip. Jei vakare išpakavus vistiek dvoks - eik razborintis į magaziną, o jei dvoks tik gondonai - kaltas šaldytuvas tavo Taip

aba pabandyk kokią savaitę apsieit be bananasų ir agurkasų - bet jei šlapiankė pradės silke dvokt - aš nekalc … Ne Angelas

Psycho-a panešioti gandonai tiks… Nežinau

tix tik tie, katrie rankų kremu kvepia … Taip

pats laikas bobą būtų keist… arba pats nesugebi patenkint, tai kas jai belieka… Pavargęs

tai aišku tiks. Taip Tik visus sekretus išplauk šiltu vandeniu ir nenaudok kokių tais baliklių, kad nuo šalčio nesutrūktų.

…gal aguročius pradėsiu pirkt ir bananų džemą… Pavargęs