tai va,norejau susipazinti.Perskaiciau keleta anketu su nuotraukom. Nekomentuosiu geriau kaip yra is tiesu.Kai zmogus sako,kad yra aukstas juodaplaukis ar galima tiketis,kad bus zemas ir plikas?ok,sutinku,virtualioj erdvej bunam kuo norim,bet jei bendraujam su tikslu susipazint,ir ne tik internete,kam meluot apie save,juk visvien susitikus bus taip kaip yra…
galu gale radau savo pazystamo nuotrauka prie anketos,kuri ne is tolo nepanasi i realybe
jei bendraujam tik virtualiai,be abejo,galim susikurti ivaizdi ir buti tuo kuo realiai negalim,bet kai bendrauji ir realybej…kazkaip keistai man tai atrodo.O jums?
o as taip nesugebu vat neiseina ir tiek o ir nenoriu apsimetinet, kam man to reikia, esu koks esu ir kam tinku, tam tinku nesuprantu ir as kam gaminti is saves kazkokia tai butybe, kokia nesi, ojeigu nori buti, tai ir tapk, bet daug kas tik ir nori, o veikti nesiruosia va tep va…
A dar nesupratai, kad savo vienintlio/es ne Inete ieshkot reikia? O dabar skundai, kad blogai viskas, nuotraukos netokios, realus zhmones netokie.
Shiaip mano nuomone anketos duomenis rashyt kitokius verchia nepilnavertishkumo nuopelnus t.y. kas bendraus su zhemu ir nuplikusiu… TAs pat galioja ir merginom dedanchiom svetimas nuotraukas pvz. http://www.banga.lt/admlt/2girls.view/1849.fresh-=(1658188060?
Ryshkiai ten moterishke ish MADHOUSE
Patikek…yra dar ir netokiu zmoniuKiekvienas daro tai ka nori.Gal ji visada norejo buti tokia kokia yra vertualiame pasaulyje,o gyvenime ji tokia nebus nekaip ir t.t.Neteisk zmogaus uz jo nora,o ypac jei jis neliecia taves,jis keicia save o ne kita zmogu…
Tikriausiai del to, kad nori atrodyti kitokiais kazkuom geresniais. Niu bet nevisi tikrai nevisi pvz.: as - mano duomenis tikri ir foto tikra(niu veidas tikras )
o tu siasia,palygink zmogaus veido israiskas kai jis nori miego ir kai nori sh…i niaaanu bukim saziningi-tos dvi israiskos skiriasi kaip diena nuo nakties ,ar nia.tai va sita galima palygint su tavo pateikto klausimo turiniu:"O kodel…?" O TODEL! Bangoj-kaip stoty-nori -vaziuoji y konkrecia vieta,nori,uzsilaikai cia ilgesniam laikui
Is vis…skaitau tu bereikalo prikibai prie zmoniu kurie keicia save vertualiame gyvenime,tai normalu, suprantoma ir kazkiek galima pasakyti pagirtina(tai yra geriau negu…).Tau toli eiti nereikia…
Realeme gyvenime viksta tas pats…Pasaulis tikrai yra teatras , o mes aktoriai…
Kiekvienas zmogus savo gyvenime zaidzia daug roliu!!!Nesutinkate?Bereikalo…
Tevams mes esame sunus arba dukra, reiskia mes zaidziame vaiko role,poto kazkam mes esame draugai arba priesai ir vel mes zaidziame skirtingas rolias…Galima ilgai diskutuoti,bet mes galime pasimestis tame spektaklyje ir pamirsti kada laikas perserengti i tam tikra zmogu…
as suprantu,kad realiai as pvz.nesu visada gerai nusiteikus,be makiazo ar susivelus atrodau kitaip,zmogus ir negali buti vienpusis.Bangoj as esu gerainusiteikus…tarkim esu gyvenime tokia kokia esu ir jei man reiks galiu cia suvaidint,kad esu super sexy blondine arba salta kaip ledas,bet jei tarkim bet kuris is jusu noretu susipazinti ne tik cia,ir as prisimeluociau,kaip jaustumetes susitike?va kas mane piktina.o del ieskojimo internete…visur reikia ieskoti,kartais gali net nesitiket,bet savo zmogu sutiksi viesajame tualete arba dar velniai zino kur…koks skirtumas kur…
Jei meluoji tai buk isitikines kad tavo mela niekas neisskleis…
Man tai nebaisu del to,nes as neegzistuoju,na gal tik virtualiai,bet gyvenime jus mane niekada nesutiksyte…