kodel 3.5 m vaikui vis dar bega seiles

kodel 3.5 m vaikui vis dar bega seiles

berniukui kuri priziuriu istisai bega seiles, jis 3.5 metu, bet vis uzmirsta jas nuryti. maniske nors ir dar visais metais jaunesne- niekad tokiu problemu neturejo. ar tai kaskas ka reikia papasakoti gydytojui, ar tai del dantu. o gal tiesiog praeis su laiku- atrodo kad del tu seiliu begimo- pas ji ir sloga dazniau atsiranda. toks jausmas kad jis jas tiesiog uzmirsta nuryti…

Tokiame amziuje seiles jau neturetu begti…reiktu konsultuotis su pediatru.

tai as irgi taip galvoju. bet tai kas negerai. gal kas su tokia situacija yra susidure?

Aš pilnametis ir man dar bėga seiles. Ka daryti? Juokiasi

kažkodėl iškart pagalvojau apie protinį atsilikimą Nekaltas

reikėtų tvirtinti liežuvio, galbūt ir viso kūno raumenis. Pediatrės paprašykit siuntimo pas kinezetarapiautus Taip

Kaip sakant durnas buvai, durnas ir liksi… Kietas

gerai, kad pagaliau ir tu tai supratai

seiles bega- del motorikos sutrikimu (skonio receptoriu -liezuvio srityje, tariamai, esamo maisto, kuris skatina seiliu issiskyrima surista su busimu-tariamu virskinimu). Tai dar nereiskia, kad vaikas protiskai atsilikes, paprasciausiai nesalyginiai refleksai diktuoja savo taisykles. Patarciau kreiptis i pediatrus, kol amzius leidzia, stengtis neziuret pro pirstus ir padet tam maziukui, nes dar tikrai ne velu… Šypsena

Mano pusbrolio sunu pediatre del seiletekio nusiunte i santariskiu genetikos centra pasitikrinti .

na ir kuo pasibaige?

seiles bega- del motorikos sutrikimu (skonio receptoriu -liezuvio srityje, tariamai, esamo maisto, kuris skatina seiliu issiskyrima surista su busimu-tariamu virskinimu). Tai dar nereiskia, kad vaikas protiskai atsilikes, paprasciausiai nesalyginiai refleksai diktuoja savo taisykles. Patarciau kreiptis i pediatrus, kol amzius leidzia, stengtis neziuret pro pirstus ir padet tam maziukui, nes dar tikrai ne velu… Šypsena

Mano pusbrolio sunu pediatre del seiletekio nusiunte i santariskiu genetikos centra pasitikrinti .

na ir kuo pasibaige?