Nu ir kas ish to kad tie patys ji valdo? Man svarbiasuiai kokybishkumas, o kad telekomas pleshia ir sh… atgal duoda tai man nesvarbu Naudoju infostruktura, ir tikriauiai ir naudosiu tol kol lietuvoj pasidarys normalios interneto kainos, o ne tokios 5x uzhkeltos kaip dabar
Aha, o mano modemas - 56 kbps. Realiai greiciau nei 5 kbps nepumpina. Kam daba per liuli uzvaziuoti? Tu man nurodyk nors viena paslaugos tiekeja, kuris jei pazadejo 256, tai ir dave 256…Tie skaiciai - tik teorinai…
o tu pazhiurek i telekomo ir i betkurio isp kainas Net leatvijoj uzh mazhdaug 100lt gali drasiai gauti 512 dsl O lietuvoj net 128 dsl negausi Va chia ir matau uzhkeltas kainas, o is.lt tai bent ribojimu jokiu nededa
O ka jau galbet apie USA, kur uzh 30-50 USD gali gauti 1-1.5 mbit
Atrodo laiko jie uzhkeltas kainas specialiai Negi nesupranta, jei sumazhintu kainas iki proto ribu, tai atsirastu daugiau naudojanchiu dsl paslauga. Nereiketu liaudzhiai jungtis i tinklus kad pasidalintu vargana 128 arba 256 kanala
Kaip aš galiu nekeikti Tako DSL, jei tik po paros vėl ryšį atgavau! Vieniem vakar buvo daliniai sutrikimai, o man puslapėlių tai neatidarinėjo.
Ir nereikia svaigti su 32 Kb/s greičiu. Pažįstamame name 6 žmones susimetė, nukreipė anteną į gretimai stovinčią įstaigą ir turi 250 Kb/s kiaurą parą be jokio mėnesinio mokesčio, - va taip reikia mokėti gyventi.
OK, tada kainos pas visus zhiaurios, tad isheina tik kokybe lygint Telekomo dsl yra IMHO praschiausias ish lietuvishku DSL tiekeju, o mano manymu kokybishkiausias IS ir omnio dsl, turiu IS nuo sausio, ir dar nekarto nebuvo smiges o telekomo kai turejau , tai 4 kartai i savaite budavo minimali riba (didzhiausias uptime kiek pamenu buvo ~3 savaites, bet poto ishvis 2 dienas neveike )