Ko tikitės apsilankydami "Bangos virtualiuose pokalbiuose"?

Ko tikitės apsilankydami "Bangos virtualiuose pokalbiuose"?

fun cia Šypsena

Labas,buvai dingusi,sveika pargrizus!!!
Gal jau nebedingsi?Šypsena

kleckas rašė:

na cia tikrai turiu geru draugu, tad cia ateinu su jais susitiktiŠypsena

O as cia ateinu pasizmoneti. Nes cia niekam netrukdai, jei trukdai - gali neskaityti… Jei pradesiu tiek pliurpti, kolegos neapsikes ir mane ismes is darbo…

Kove, o jeigu susipazintum jau nebegaletum buti savimi? Bet juk tu atrodo su kai kuo is siu diskusiju pazistama… Mirkt

As asmeniskai pazistu keleta zmoniu, bet tai man netrukdo atvirai bendrauti. Cha cha

kovė rašė:

Mano manymu čia gali kalbėt atvirai apie savo sopulį ar pasididžiavimą, nes esi nepažįstamas,gali BŪTI SAVIMI ,o ne tuo kuom privalai būti .

Mano manymu čia gali kalbėt atvirai apie savo sopulį ar pasididžiavimą, nes esi nepažįstamas,gali BŪTI SAVIMI ,o ne tuo kuom privalai būti .Čia mes ir silpni ir tuo pat metu pasiruošę padėti kitam , nors patarimais( nors kartais gauname labai realią ir vertingą pagalbą).Čia kaip draugų klubas.
O realus gyvenimas - čia pat, tik mes turime būti kitokiais.
Ir galų gale ,čia gali pasilinksminti, pakvailioti.
Jurinuke rašė:

tave kompas gelbeja nuo vienatves?!
o kaip tada realus zmones,realus bendravimas?

Siaip tai pasikeisti nuomonemis - kartais tai sukelia labai daug minciu gilesniems apmastymams, retkarciais - issikrauti, apydazniai - pasisemti, pvz. patirties. Tarkim siame forume labai idomus dalyviai ir aktualios temos formuluojamos, visas absoliuciai diskusijas idomu perskaityti.

Vieni ateina cia susitikti su pazystamais, pasiusti velniop, susirasti drauga… O jus?