Zodziu taip, kalbesiu trumpai jai iseis na bendrauji su pana, inetrnetu, sms. (Jos nemates arba mates tik foto) Viskas puiku, draugishki santykiai idomus pokalbiai. Bet ateina laikas kai sugalvoji pasimatyt gyvai. Nueini i pasimatyma ir paskui kazkas pasikeicia. daznas atvejis, kai kazkuris vienas susizavi ir ima siekti kazko daugiau, ir kai suzino jog is antros puses gali tiketis tik elementarios draugystes, nutraukia bendravima. Kokia iseitis? neit visai i pasimatymus? ir is vis… sudetingas tas gyvenimas… (nors kam dabar lengva…)
Aš kartą buvau tokiam susitikime, aš jam patkau, o jis man ne…
Tai aišku to nepasakiau jam, tik užsiminiau, kad turiu vaikiną tai gerau nieko nesitikėk… Pats atšoko
Asmeniskai as eidama i aklus pasimatymus tikiuosi gerai praleisti laika,susipazinti su zmogum,su juo pabendrautiBeja,kai nesi dar mates zmogaus,su kuriuo eisi susitikti,tai yra dar paslaptingiau
Tiesiog nieko nesitiketi is tokiu pasimatymu ir tada buna labai gerai kai netgi vien tik draugyste pasiulo, o kartais ir siulyti nieko nereikia, kad savaime iseina labai grazus santykiai, kuriu net nesitikejai
aciu uz jusu nuomones ir idomius pasisakymus Bet situacija siek tiek kitokia Nueinu i pasimatyma ir toliau laikau ja paprasta drauge, O ji nori kazko daugiau! jai pasakau kad negaliu to suteikt, nutraukia bvendravima, internetu ir sms. Tai kas cia blyn per logika pas panas?
tipo jai negaliu but jos vaikinu tai ir draugu negaliu but? Jau man toks 3 atvejis gavosi, kas per bezabrazija…