Ko tikimasi is aklu (nevisai aklu) pasimatymu?

Ko tikimasi is aklu (nevisai aklu) pasimatymu?

Zodziu taip, kalbesiu trumpai jai iseis Cha cha na bendrauji su pana, inetrnetu, sms. (Jos nemates arba mates tik foto) Viskas puiku, draugishki santykiai idomus pokalbiai. Bet ateina laikas kai sugalvoji pasimatyt gyvai. Nueini i pasimatyma ir paskui kazkas pasikeicia. daznas atvejis, kai kazkuris vienas susizavi ir ima siekti kazko daugiau, ir kai suzino jog is antros puses gali tiketis tik elementarios draugystes, nutraukia bendravima. Kokia iseitis? neit visai i pasimatymus? Šypsena ir is vis… sudetingas tas gyvenimas… Nekaltas (nors kam dabar lengva…)

teisngai… o kam dabar lengvaCha cha

na man tai just for fun tokie susitikimai. o vilciu geriau nedeti, nes visko buna - ir labai gerai, ir labai blogai, ir nieko ypatingo.

Tixlas - susipazhinti!

na susipazinai ir kas toliau? Cha cha

jei nori sulyst is kart i jos skylė gali nepavykt, jei bijai kad nepasiseks taip ir bus, jei nori su ja draugaut na ir pam param… prisijaukink ja!

nexujovai cia pasakei. Cha cha As ne apie ilindima i skyle Cha cha cia jau atskira tema butu Kietas

6tipo draugauji ir nenori… taip nebuna…

Cha cha Gerai

Akli pasimatymai? Just for fun Kietas Liežuvis

Aš kartą buvau tokiam susitikime, aš jam patkau, o jis man ne…Ne
Tai aišku to nepasakiau jam, tik užsiminiau, kad turiu vaikiną tai gerau nieko nesitikėk… Pats atšoko Šypsena

Asmeniskai as eidama i aklus pasimatymus tikiuosi gerai praleisti laika,susipazinti su zmogum,su juo pabendrautiNekaltasBeja,kai nesi dar mates zmogaus,su kuriuo eisi susitikti,tai yra dar paslaptingiauCha cha

As tikiuosi susirasti draugu, gerai praleisti laika. Jei eisi turedamas tiksla surasti savo gyvenimo meile labai nusivilsi.

Tiesiog nieko nesitiketi is tokiu pasimatymu ir tada buna labai gerai kai netgi vien tik draugyste pasiulo, o kartais ir siulyti nieko nereikia, kad savaime iseina labai grazus santykiai, kuriu net nesitikejai Šypsena

nueik susipazinti ir tada pamatysi kas ji per zmogus Šypsena
kai pabendrausi gyvai pagalvosi ka toliau daryti… o dabar tik spelioti gali…
sekmes pasimatyme… Mirkt

aciu uz jusu nuomones ir idomius pasisakymus Šypsena Bet situacija siek tiek kitokia Cha cha Nueinu i pasimatyma ir toliau laikau ja paprasta drauge, O ji nori kazko daugiau! jai pasakau kad negaliu to suteikt, nutraukia bvendravima, internetu ir sms. Tai kas cia blyn per logika pas panas? Nekaltas
tipo jai negaliu but jos vaikinu tai ir draugu negaliu but? Jau man toks 3 atvejis gavosi, kas per bezabrazija… Žliumbia

draugyste draugystei nelygu Cha cha jai laikai drauge, o ne pana taigi nepulsi krusht kaip triushis Cha cha

tai tau vis kvailos mergickos pasitaiko Šypsena nenusimink bus dar tokiu panu ir bus jos tavo tik drauges Mirkt

Ir ne tik… Juokiasi