Ko reikia šeimai?

Ko reikia šeimai?

Tie, kurie draugauja 10 metų su vienu ir tuo pačiu ir viskuo su juo dalijasi, ta pora jau šeima? Tie, kurie gyvena kartu, bet nežinia, kuriam laikui, šeima? Tie, kurie turi bendrą vaiką, bet gyvena atskirai atskirus gyvenimus, nors kartais susitinka kartu pabūti su vaiku, šeima? Tie, kurie neveda vien dėl to, kad neturi nuosavo būsto, jau gali būti vadinami šeima? Jūsų nuomone, iš ko susideda šeima ir be ko ji negali prasidėti?

Ištekėjusi trylika metų už vieno ir to paties. Bendras būstas, virtuvė ir svetainė. Ar mes šeima? Niekada nesusimąsčiau. Koks skirtumas, kaip pavadinsi? Nemėgstu kolektyvizmo ir mėginimo apibendrinti. Mano supratimu - kas kaip nori, tas taip ir vadinasi.

as igi jau noreciau zanyteis

pase antspaudas -seima

Kaip paprasta… Pase nebededamas antspaudas.

paprasta , kol pati apie tai negalvoju, ir tai man neaktulau, o kam sunkint situacijas, a? Drovus

Net jei ir nededamas atspaudas, ženytis nėra taip jau labai paprasta, kai pagalvoji. Reikia keturių žmonių: dviejų norinčių ir dviejų su pasais.

Liudininkai. Kiek aš suprantu civilinę metrikaciją… Cha cha

na visi tie variantai, mano nuomone, neoficiali seima, bet velgi labiausiai, manau, seima sukuria zmoniu emocinis bendrumas, zmoniu susikurti isipareigojimai bei ishtikimybe, bendra ateities vizija, o ne buitis, vaikas, bendras bustas, stampas pase, kai kazkas vaiksto na lievo… whatever…

O tai jei be pasu, t.t. su identifikacine kortele - tai jau prastas liudininkas Cha cha

Giedrusi na visi tie variantai, mano nuomone, neoficiali seima, bet velgi labiausiai, manau, seima sukuria zmoniu emocinis bendrumas, zmoniu susikurti isipareigojimai bei ishtikimybe, bendra ateities vizija, o ne buitis, vaikas, bendras bustas, stampas pase, kai kazkas vaiksto na lievo… Kas pries “o ne” labai teisinga,o va kitoje puseje-vaikas- negali buti.Vaikas be seimos…na,man tai nesuprantama.Manau toje frazeje"bendra ateities vizija ir turi buti ikomponuota tiek vaikas,tiek ir bendras bustas.Seima be savo zidinio,be savo ugneles,kazkokia salta vizija.

denise, nesupratai manes… turejau omeny, kad tai, kad yra vaikas, tai dar nereiskia, kad tai butinai yra seima tikraja to zodzio prasme… gali buti ir anspaudas, bet tai velgi nebus seima,jei nebus bendru interesu, ishtikimybes, pagarbos vienas kitam and so on…

Seimai reikia - meiles, pagarbos ir supratimo,…vaikuciu, o visa kita …sukuriama, isigijama, nusiperkama. Apkabinimas Labas

tam visiskai pritariu Taipvisa kita dar nesudaro seimos.kas is to jei turi buta,kazkur klaidziojanti vyra ir vaika. seimoje svarbiausia supratimas,pagarba…

O jei turi vyrą, bet neturi kur su juo kurti to šeimos židinio, kurį čia kažkas minėjo ???

seima… Cha cha vaikas,kaip sudedamoji dalis Cha cha ir bendras katilo maisymas visomis prasmemis su meile Mirkt

koks skirtumas Šypsena kaip pavadinsi, taip nepagadinsi Cha cha

manau seima prasideda tada kai pradedama gyventi kartu, kai viskuo daliniesi dziaugsmu, laime, nelaimemis, materialinias dalikais. su vyru iki vestuviu gyvemone 2 metus ir jautemes seima, po vestuviu jauciames dar didesme seima, nes dabar musu saitu seimos jau nieks negali nutraukti. seima yra sventas dalykas ir kiekvienas zmogus tai supranta savaip. kuo jausmai tikresti tuo seima stipresne ar jie susituoke ar ne ŠypsenaJuk meile visagale, o dvieju zmoniu saitai sventi Šypsena