Ko reikia DeeJey'jui

Ko reikia DeeJey’jui???

Yra daug pasiūlymu vesti šokius. Muzikos turiu - patirties ne. Nenoriu, kad mano visas vedimas ir užsibaigtu mygtukų paspaudimu(kaip šokiuose “DeeJays” su pirštuku vieną mygtuką spaudinėja). Manau kur eisiu DeeJay’jauti bus kompiuteris. Kokių programų reikia, kad dainas graziai perleisti ir t.t.? Gal šeip yra kokia programa su kuria tiesiog namuose per kompa sumiksuoji vakaro programą tarkim kad ir po 20 (su penkiom dainom) minučiu kokius 8 sukinukus kuriuos leidi. Pirmiausia noriu sužinoti apie programas reikalingas prie kompo. Taip pat būtų įdomu jei pasakytumete kokios papildomos įrangos reikia(kokios aparatūros net nesiūlykit, nei aš pirksiu nei ką, tiesiog šeip kas galėtų praversti(mačiau saulės(lyg ir) DeeJays turi tokius kaip sukinukus su kuriais prasukinėja dainas tolygiai ir t.t.)). Dėkui už informacija. Nekritikuokit, prašau tik padėti, nes nenoriu pazorą pasidaryti. P.S. Neblogai skamba ktl.kauko.lt/~vikce/kascia.mp3 ? Vesiu klube. Čia ištrauka šeip kaip buna audio visos DeeJay programos.

Toks jausmas kad niekas nėra su šituo dalyku susiduręs, arba ir yra vieno piršto DeeJays

Kad matai, kai mumi durstėmės su tokiais dalykais, net 2xkasetnas magnietaponas buvo technikos naujovė. Taip Gerai ApakęsBerūkydamas čiut spėdavai užsiožiavusią kasetę ant tušinuko persukti, karts nuo karto į koją padaužydamas. Pavargęs O tu čia apie visokius miksus, etikmat… Baisu Cha cha Cha cha Cha cha

**

**

Nzn kaip tu sau isivaizduoji diskotekos vedima, bet kitaip kaip su 2(3) grotuvais ir mixeriu tai nedaroma, gal su kompu bet tai nesamone Nekaltas

Buvau Airijos, Ispanijos, Portugalijos klubuose, kur sėdi DeeJays, tai jie ten dar ne tokiu dalykėliu padaro. Va ten tai tikrieji DeeJays. Ir tai kiek supratau pradedantieji. Noriu kažką ir žmonėms žinantiems tik “Despre Tine” naujo ką nors įkišti.

Išvis aš nesuprantu, kas čia per “grojimas kompiuteriu”. Bože moi, čia ne DJ, o tiesiog perjunginėtojas… Va, geri dėdės sukioj plokšteles, o čia tai meno reikia, visus permušimus, ritmų suderinimus ir dar čia tau ne įsirašai ir groji, o rankom dirbi… Ot, va tokie dėdės man patink, ir klube gerai skamba ir atrodo. O ne šiaip kampijūterys pastatytas ir programom dirbinejies… Konkrečiai nenatūrali muzika. Fu. Beje, tokių programų nežinau, tik truputį susierzinau Nekaltas

Pritariu Taip Taip

Paprasciausiai su Winamp’u gali perjunginet gabalus, uzmetes crossfade’a JuokiasiArba jeigu nori pabandyt beat mix’inga, tai parsisiusk DJ Tractor. Manau pradziai uztex, paskui, jeigu domesies, tai pats susirasi.

1. reikia turėti klausą 2. reikia turėti talentą (jį gali išsiugdyt daug dirbdamas) 3. reikia turėti pinigų 4. reikia turėt pažįstamų
  1. reikia tureti daug laiko (muzikos pirkimui, ieskojimui)

bože moi, kam pinigų ir laiko (muzikos pirkimui, ieskojimui), jeigu viską atliks kompiuteris. Nei tu ką pirksi, nei reikės tau plokščių ieškotis pirkimui, jas siųstis, laukt, tikrai daug babkių sukišt, nei tau adatos nulūš, nei reikės naujas pirktis. Juk čia tereikia programėlės… Ale kai lodorizmas, palyginus, kaip kiti daug babkių leidžia tam , kad nusipirktų (kiek žinau, o tikrai žinau, tai kainuoja nemažus pinigus, o dar vdrug atsibos), išmoktų normaliai grot, išgarsėtų ir jas vėliau užkaltų. Nekaltas