Ko labiausiai bijote?
Kaip ir neturiu problemų. Greičiau naujų problemų, kurių lig šiol neturėjau. Viskas taip pat. Tas pats nerimas, ta pati baimė. Tik šią naktį aš rami. Kažkodėl. Nors neturėčiau būti, pagalvojus apie rytdieną. Turbūt atsibodo bijoti. Susitaikiau su bet kokiu įvykių posūkiu. Nuostabi priemonė baimei blokuoti.
Tai va, apie ką mes svaičiojame paryčiais…
man ko tai sirdela dreba nuojauta kazkokia turiu …
gal ir neturiu rimtu problemu ,biat mazhu turiu ir kai jus prisikaupia boona xiunia muinia
Mes patys prisikuriame sau problemu, dazniausiai to net nepastebetume. Kazkodel jug kitu problemos visad mazesnes, gal ir i savas reiketu kartais pazvelgti is sono?
Kartais neinu linksmintis, nes bijau pagiriu - mat per jas kazkodel pradedu galvoti apie gyvenimo prasme
bijau tik vienintelio dalyko - artimuju netekties. netiek ju daug bera o likti vienam… manes si mintis kazhkaip nezavi. nors ir galiu ilgai ishbuti belekur vienishas, bet visada yra gera kai yra i kazhkur sugryzhti
Labiausiai bijau man brangių žmonių netekties arba jų rimtos ligos…
hm… net nezinau ko bijau,gal tik kad ryte atsibusciau,ieiciau i vonia praustis ir ziuri kad nebera…
iskart sokas…
tada klyksmas,dar veliau savizudybe
o aš labiausiai bijau vorų
Megstu atsigulusi lovoje pasvajoti ir taip besvajojant ir uzhmiegu
O problemas palieku sprest ateinanchiam rytui
Uzmiegu per 3-5min. po to kai atsigulu problema vakare nemiegot, ypac vakareliuose.
Bijau agresijos, zmoniu bukumo, sveikatos sutrikimu.
Man atrodo,kad jau atsakinejau i toki klausima,bet atsakysiu dar karta.
As dar esu negimdziusi,bet kazkodel ziauriai bijau gimdyti,na tiesiog nenormaliai man atrodo,kad as gimdydama numirsiu.
Dar paniskai bijau,kad mano vyras uzsimus(tfu tfu tfu) vairuodamas masina(darbine) ir ,kad nueis na lieva.
O daugiau tai nezinau…taip greit sunku prisimint,bet tai yra pagrindines mano baimes.Nors siaip as apskritai esu labai baile didele.
atsibodo ne bijoti, o gyventi…
tai gerai, kad tik charakteriu