ko labiausiai bijo vaikinai?

ko labiausiai bijo vaikinai?Šypsena

Ar tiesa,kad beveik kiekvienas vaikinas bijo apgailetinai pasijusti pries savo draugus?

Na, jo cia dalis tiesos…O jus ka? Nebijot? Aisku…Sakau kodel jus man visad tokios kvailos atrodot…Mirkt

Tai ne baime… Liežuvis

manau kad prieš draugus apsikvailint tiesiog nemalonu,o ne tai kad kažkokia baimė būtų.nors aš ne vaikinas Nekaltas

Va va nemalonu apsikvailint, teisingaij… Mirkt Ne vaikinas bet pasakeij GeraiŠypsena

taip tiesa,as taj paniskaj bijau susikirsti,delnai prakaituoja,vis galvoji,kad ke ne taip pasakysiu Juokiasi xexe ;-] as taj labiausiai bijau maches destytuvo Šypsena

niu, jai draugai tikri… ir tave geraj pazysta, taj manau apgailetinai neimanoma pasirodyti Ne Šypsena

manau tai priklauso ir nuo draugų,kokie tarp jų santykiai ir pan. o šiaip amnau tai ne baimė,tiesiog tiek merginos tiek vaikinai nenori pasijusti nejaukiai prieš kitus… Nekaltas

malonu, kad sutapo nuomonė
Labas

durna tema…trinam

tai jau jo, as tai visada kai tik prieinu prie kokiu pazistamu tai visas drebet pradedu, nes labai bijau butent ne kaip kitaip o apgailetinai pasijust ir visas isitempes basiai bunu, pataikei tu cia shauniai, siaip manau visiems taip banguciams

ja, cia kai kas tiesa skae… jei draugai tirki… niekas tawes nezemins… pasijuoks… na ir tu gali pasijuokt… juokas tik gerina viska… na o jei prades zemint tai tokie ir draugai… geriau tada is viso ju neturet… Nekaltas

Taip

siaip is savo bendravimo su vaikinais patirties galiu pasakyt toki dalykeli:jie bijo dvieju punktu-
1.butent apsikvailint pries draugus, nes jiems tiesiog nesmagu but kazkuo blogesniu, pazemintu ar sumenkintu.nenori pasirodyt lopais ar nevykeliais.lygiai taip pat ir mergos pries drauges-kiekviena nori but grazesne, kad kitu akyse neatrodytu nestilinga.mes privalom turet madingiausius rubus kad musu neapkaltintu skonio neturejimu.
2.but po mergos kulniuku.nes kitaip ir pries draugus atrodytu nekaip.

bet tai zinoma tik mano stebejimo rezultatas
jus galite turet ir kitokia nuomoneŠypsena