Ko jus visi tokie pesimistai?

Ko jus visi tokie pesimistai?

Zmones! Skaitau panasias temas kaip "Liudna man…" ir pan.! Ej! Kas jums? Juk pavasaris!!! Juokiasi Anu visi kartu nusishypsojo!!! Saule sviecia, dangus skaidrus ir melynas! Pauksciukai ciulba! Meile beldzias i sirdis! Flirtas Linkiu daug dziaugsmo ir laimes! Apkabinimas

xexexe Juokiasi

Laurutele,Dziugu kad nusijuokei! Mirkt

Jep as irgi pritariuTaipTaip

Labas

TOPinis, Laimingas Labas Apkabinimas

as irgi pritariu.ner cia ko liudet.ir aplamai…pastaruoju metu tiek daug nervuotu ir t.t. zmoniu Nekaltas kas jums daros?egzaminai,meiles,seimyniniai reikalai kankina?

O jei ir kankina visokie darbai! Reik juos padaryt, iveikt sunkumus ir dziaugtis kad tai padarei!!! Agi ne? Reikia pajust gyvenimo skoni, va as dabar sedziu namie ir sergu, bet nesedziu rankas sudejus, tvarkaus gyvenima, kaip man norisi!!! Šypsena Nebukim bambekliais, kurie tik ir sako, kad blogai blogai, bet jokiu pastangu neidedam i tai, kad butu bent siek tiek geriau !!!

Labas Labas

vo Laimingas nesam visi mes jau pesimistai Šypsena
bet suirze daugumuma Mirkt bet niekis viskas bus ok Drovus

O mane tvarko gyvenimas, ir man dzin, aš jaučiuosi Gerai Taip Juokiasi

ir pienes zydi Nekaltas

a jau suzydejo Nekaltas Cha cha

Zinai…laime kiekvienas supranta savaip…ir nera ko cia stebetis…ir visai cia tas pavasaris niekuo kaltas!tiesiog nesekmes kartais nesirenka metu laiko ar valandu…jos ateina ir liudna pasidaro.
Juk ne kiekvienas mokam medituoti ar teigiamai valdyti savo mintis tad tai normalu…Taip

Na, as ne pesimistas Cha cha Blogai stovi, ale uztat kaip kabo! Cha cha

pati tu tokia Cha cha

o ka daryt?..
tokios dienos kaip si, dar nebuvo.