Ko jus visi tokie pesimistai?
Zmones! Skaitau panasias temas kaip "Liudna man…" ir pan.! Ej! Kas jums? Juk pavasaris!!! Anu visi kartu nusishypsojo!!! Saule sviecia, dangus skaidrus ir melynas! Pauksciukai ciulba! Meile beldzias i sirdis!
Linkiu daug dziaugsmo ir laimes!
xexexe
Laurutele,Dziugu kad nusijuokei!
Jep as irgi pritariu
TOPinis,
as irgi pritariu.ner cia ko liudet.ir aplamai…pastaruoju metu tiek daug nervuotu ir t.t. zmoniu kas jums daros?egzaminai,meiles,seimyniniai reikalai kankina?
O jei ir kankina visokie darbai! Reik juos padaryt, iveikt sunkumus ir dziaugtis kad tai padarei!!! Agi ne? Reikia pajust gyvenimo skoni, va as dabar sedziu namie ir sergu, bet nesedziu rankas sudejus, tvarkaus gyvenima, kaip man norisi!!! Nebukim bambekliais, kurie tik ir sako, kad blogai blogai, bet jokiu pastangu neidedam i tai, kad butu bent siek tiek geriau
vo nesam visi mes jau pesimistai
bet suirze daugumuma bet niekis viskas bus ok
O mane tvarko gyvenimas, ir man dzin, aš jaučiuosi
ir pienes zydi
Allytta rašė:
Zmones! Skaitau panasias temas kaip "Liudna man…" ir pan.! Ej! Kas jums? Juk pavasaris!!!Anu visi kartu nusishypsojo!!! Saule sviecia, dangus skaidrus ir melynas! Pauksciukai ciulba! Meile beldzias i sirdis!
lndra rašė:
ir pienes zydi
a jau suzydejo
Zinai…laime kiekvienas supranta savaip…ir nera ko cia stebetis…ir visai cia tas pavasaris niekuo kaltas!tiesiog nesekmes kartais nesirenka metu laiko ar valandu…jos ateina ir liudna pasidaro.
Juk ne kiekvienas mokam medituoti ar teigiamai valdyti savo mintis tad tai normalu…
Na, as ne pesimistas Blogai stovi, ale uztat kaip kabo!
pati tu tokia
Allytta rašė:
Zmones! Skaitau panasias temas kaip "Liudna man…" ir pan.! Ej! Kas jums? Juk pavasaris!!!Anu visi kartu nusishypsojo!!! Saule sviecia, dangus skaidrus ir melynas! Pauksciukai ciulba! Meile beldzias i sirdis!
o ka daryt?..
tokios dienos kaip si, dar nebuvo.