ojoj noru laaaabai daug bet va dabar, labai noreciau paplepeti su senais draugais, kuriu laaaaaabai pasiilgau bet visada yra BET tikriausiai man to uztektu kad pasijusciau dar laimingesne
taip - karjera, geras darbas yra labai svarbu, to noriu ir aš, tačiau man svarbiausias dalykas pasaulyje yra vidinė ramybė šiuo metu aš ją jaučiu, todėl galiu teigti, kad ir taip esu laiminga
niu va, butumem tos drauges, kuriu mums reikai, tai prisiplepetumem iki valios bet …et…kaip visada, kai reikia-nera
nors mano atveju yra bet…nzn ka daryti, sugrizti ar ne…
sugrizti-cia perkeltine prasme…nzn, tiesiog dabar iskilo dilema man didele. ir nzn ka daryti, ar sugrizti i praeiti ten kur daug nuostabiu zmogeliu ir vienas is ju, tas del kurio as jauciausi beprotiskai laiminga and so on…bijau vel prisirishti, taip kaip anksciau…bijau kad seni jausmai neislystu i dabarti…aj visko bijau
siaip tavo situacijos nezinau,bet pati panasu jausma jauciau,tas prisirisimas…tai staiga aplinkybems pasikeitus labai sunku buvo,tik grizti nebuvo kaiptada…
uzjautukas…
ir nutruko rysiai ?
o pas mane va glaimybes yra, ir jos cia pat, tik as jomis nesinaudoju, nes kaip minejau, vel tuos draugus atrasdama is dalies galiu iskaudinti save tiesiog reiktu dabar kad ir vel svelniai nusijuoktu, apkabintu ir pasakytu: pagaliau susitikom
nemaniau kad ju taip truks
Nea,nenutruko,tik keletai menesiu…bet kazkaip dabar baisu atrodo grizti abiem prasmem-I Lietuva visu pirma ir vel i tokius artimus ir siltus santykius,kuriems laikinai nutrukus ir tau ir tam zmogeliui tragiskai sunku buvo… kazkaip baisu atrodo,nors jauciu,kad viskas bus (ne viskas)taip kaip buvo…tik nezinau ar i gera,toks didziulis prisirisimas,kad ir abipusis
n pas tave sudetingesne situacija…bet kas liecia prisirisima, tai man daug sunkiau sitaip…prisirisi o paskui…kas svarbiausia as dar maniau, kad viskas pasimirs, nugrims kur nors su laiku, bet kuo toliau tuo labiau noriu juos pamatyti, pablyzgavoti ir pan o is dalies truksta ir ex…kaip draugo. aij……noreciau i savo padety pazvelgti is sono, galbut viskas paprasciau atrodytu …
regis tu kaip ir as, is dalies bijai, kad gali vel prisirishti prie to kas jau turetu buti praeity…
siaubas…sunku nors kaip sakoma reikia ziureti i ateity, bet man ta praeitis is paskos tempiasi
Karrolina,as tai ir bijau ,bet ir nebebijau is tiesu,kaip bus lemta taip bus,prisirisiu as vel prie tu draugu tai prisirisiuZodziu siaip cia su tais jausmais visada buna-tas kas gerai,kartu ir blogaijau matau,kad nusiblevyzgosiu-tema ne is lengvuju