Knarkimas

Knarkimas

Nezinau ar tinka visiems, bet vienam Vyrai tai tinka Šypsena. Pries mieguti reikia praryti saukstuka aliejaus, na ne butinai to ant kurio kepame. tinka pvz. ir saltalankiu aliejus.

Ledi rašė:

Nežinau ar buvo jau tokia tema šiame forume, bet vistiek noriu jūsų patarimo. Ką daryti? Švelnūs paglostymai ir prašymai apsiversti ant kito šono jau seniai nepadeda. Aš nebežinau… tiesiog bemiegės naktys…

Dabar kaštonų pilna- buvo toks patarimas kažkur-įsiųūti į pižamos nugarą.
Na atsargai dar galėtum įsiūti į tą šoną, kad tavon pusėn pasisukęs miegot negalėtų…Cha cha

Jei žadintuvas turi pažadinti, geriau kištukų nereikia. Man žmona kumšteli ir pasako: "neknark". Atsigulu ant šono ir viskas ok. Negi taip sunku kalti kur į petį ar į šoną? Žinoma, iš vakaro reikia susitarti dėl tokių veiksmų Cha cha

aš tai tiesiai šviesiai pasakau: "neknark", - tada jis pakeičia miegojimo pozą ir kurį laiką ramu Šypsena

Matai, alyva, mano tėtis taip pat knarkdavo, bet viena yra miegoti kitame kambary, ar bent jau kitoje lovoje, tada tas garsas tikrai nėra toks erzinantis, o visai kas kita, kai tau knarkia tiesiai į ausį…
Ar tikrai tokie efektingi tie kištukai? Šypsena Manau surizikuočiau išbandyti… Šypsena