klubiniai drabuziai?
labai idomu butu suzinot kaip rengiates i klubus?
perkates specialius drabuzius, siuvates originalius o gal apskritai drabuziams neteikiate dideles reiksmes?
ainu nogas
o į kurį klubą?
…tu turbut ish Rooswell’o…ish skraidancio bliudo cia nukritai.
na pvz: helios, new orleans, mf (nerealus klubas zinokit- nesenei buvau ir vel eisiu! nors ir geju… nors ir merginom litu reikia nemazai, bet tusai patys geriausi) ir kt…
zaratustra007 ka ce kliedi?
…varyk pas terenjeva…
i Man’s factory kai ainu tai renkuosi labai aptemptus rubelius
Nagi prisipažinkit seneliai, ar vis dar einat į klubus?..
PRIVIET CHOKO!..uzeik i privata…
aisku vaikstot ir nereikia ce sleptis
bunny, vat tu man pasakyk, kokio amžiaus žmonės renkasi klubuose?.. Aš tikrai nueičiau bent kartelį, bet bijau, kad galiu likti nesuprasta…
Ledi, amziaus limito tirkai nera
o ypac klubuose kaip new orleans, mambo, , helios…
svarbu gera nuotaika
taigi- pirmyn
ir pilna pnigine… juk senpirdoms maga studentes, o studentems maga pailseti…
Nzn… Pvz. Tiffany tai esu pastebejus, kad pastoviai senimas dziazo duoda Ir dar energingiau uz jaunima. Ir ne vien “diedai” su studentem, o ir “bobutes” su savais “diedukais”…
KLUBINIAI DRABUZIAI…blyn ir sugalvok tu manapsirengi ir eini,jau ten einant tai tikrai nereikia sukti galvos ka apsideti-arba rodai ka turi arba palieki skaityt tarp eiluciu
Klubinis drabuzis = raistis ant klubu
nuo nuotaikos, klubo, progos priklauso. kartais norisi issiskirti rubais, kartais tiesiog eini ar martinio
isgerti.
aha, nereikia specialiu… kaip gi… na jau as stengios rengtis nors ne pagal pacia pacia naujausia durniausia mada, bet vistiek kiek tai stilingai, nuejome i forum palasa si sestadieni, tai akis mirgejo nuo spalvu, apdaru ivairumo ir ka zinau idomumo) Ko tik nepamatysi, bet jau visi tokie klubiniai ir stilingi buvo susirinke, kad pasijutau pilka pelyte;( Bet kai pagalvoji, man tie ryskus, keisti drabuzeliai ir netiktu ir pati su jais nekaip jausciaus… negi dabar neit i klubus?