Klubas pries pasikelusias merginas is Kauno,prisidekit ir visi kiti miestai.

Klubas pries pasikelusias merginas is Kauno,prisidekit ir visi kiti miestai.

Mes su gamintoju pastebejome kad KAUNE vien pasikelusios merginos todel nusprendeme isteigti sita kluba kuriame isakykite viska ka galvojate apie pasikelusias.

na man isdalies patinka pasikelusios, tokios kurios islaiko savo kaina… aisku jei ta pana yr grazi, protinga taj kodel jai nepasikelusiai but??

Tiesa sakai!

ka tu cia kliedi ? jaigu pats lopelis esi taj tau visi atrodys pasikele ir naglesni uz tave Mirkt

Besina mane tos "pasikelusios", ruko , geria, su keikvienu laizosi, keikiasi, su 5-10m vyresniais trainiojasi ir t.t. Zinai ne tik kaune tokiu pilna cia vilniuj irgi … Ir kaip mane besina tokias keitas lauzia kad ajk tu nx … Vienu zodziu su tokia niekada neprasideciau …
Jai kartais tikrai koki kluba steigsi ir man pranesk …

Nu bet nieko tu cia ir ta kluba isteiges nepadarysi…Aš nekaltas Tiesiog ir toliau kurstysi nesantaika tarp normaliu zmoniu, ir toookiu…Aš nekaltasTaip Visiems tokios nepatinka, bet ka darysi - kas kaip nori, taip gyvenaTaip

Tai sakai geriau sedeti ir ziureti kaip mergickos degraduoja ?! Nustebęs

Nejaugi manai, kad jos taip ims ir prades keistis?Apakęs Pagalvok jei kas nors sugalvotu sukurt kluba pries tokius kaip tu ( nu sakykim tu kazkuo issiskirtum is kitu ir tai nepatiktu visiem) tu taip jau strimgalviais imtum keistis? Aisku ideja grazi - padeti vargsems panelems, taciau labai jau nereali - zmogu pakeisti imanoma tik vienu budu - reikia, kad jis ir pats noretu pasikeistiTaip o jei jos noretu pasikeisti tai tokios tikrai nebutu… Nu vienu zodziu isvada kad niex ju nepakeisNe kol jos pacios to nenores…Aš nekaltas

hmz… Na tada kyla kitas klausimas : Kodel jos nenori keistis ?! Liūdna As gi padeciau kiek galeciau …Aš nekaltas

Naf-Naf atsidaro pakeli traškučių ir įsipila alaus… Panų degradacija įdomiau už rinkimus ar Žalgirio rungtynes…

gal galeciau ir as prisideti jai pas tave rodo tiesiogine transliacija ?! Cha cha

oApakęs grynai mano nuomone, kad jei turi kazka ko neturi kiti, tai kodel to neparodzius. bet siaip su pasikelusiom panom susidurt asmeniskai neteko

jos tampa nieko vertomis Liežuvis

Cia tai tesingaiTaipTaipTaip Pas mus in siauliai irgi tokiu pilna bet niko jom nepadarysi…NeNeNe

Na as is Kauno,taciau nesu pasikelusi ir mielai bendrauju su zmonemis is mazesniu miesteliu!

…o ka tik panos buna pasikelusios?.. jus paziurekit i ne kuriuos vaikinus…Baisu

Tas ju pasikelimas,papraciausiai juokingas.

o kaip su tais kuries Vilniuje gyvena?

Labai malonu, kad klubas lankomas.Kai kurie reiskia pritarima,kiti pasipiktinima.Man tai labai patinka bukite aktyvus.Jei norite isreiksti savo pasipiktinima reiskite cia.Jei nesutinkate reiskite pasipiktinima man.