Mes su gamintoju pastebejome kad KAUNE vien pasikelusios merginos todel nusprendeme isteigti sita kluba kuriame isakykite viska ka galvojate apie pasikelusias.
Besina mane tos "pasikelusios", ruko , geria, su keikvienu laizosi, keikiasi, su 5-10m vyresniais trainiojasi ir t.t. Zinai ne tik kaune tokiu pilna cia vilniuj irgi … Ir kaip mane besina tokias keitas lauzia kad ajk tu nx … Vienu zodziu su tokia niekada neprasideciau …
Jai kartais tikrai koki kluba steigsi ir man pranesk …
Nu bet nieko tu cia ir ta kluba isteiges nepadarysi… Tiesiog ir toliau kurstysi nesantaika tarp normaliu zmoniu, ir toookiu… Visiems tokios nepatinka, bet ka darysi - kas kaip nori, taip gyvena
Nejaugi manai, kad jos taip ims ir prades keistis? Pagalvok jei kas nors sugalvotu sukurt kluba pries tokius kaip tu ( nu sakykim tu kazkuo issiskirtum is kitu ir tai nepatiktu visiem) tu taip jau strimgalviais imtum keistis? Aisku ideja grazi - padeti vargsems panelems, taciau labai jau nereali - zmogu pakeisti imanoma tik vienu budu - reikia, kad jis ir pats noretu pasikeisti o jei jos noretu pasikeisti tai tokios tikrai nebutu… Nu vienu zodziu isvada kad niex ju nepakeis kol jos pacios to nenores…
Labai malonu, kad klubas lankomas.Kai kurie reiskia pritarima,kiti pasipiktinima.Man tai labai patinka bukite aktyvus.Jei norite isreiksti savo pasipiktinima reiskite cia.Jei nesutinkate reiskite pasipiktinima man.