Klubas Dejau arba Shikau
Prasom mieli ir mielos
cia gali issikaukti ir issikandizoti visi,kas uzp…o
karas Irake ir pernelyg akivaizdi to propaganda,LIETUS LIETUVOJ,nusmukes litas ,kriviu krivis PAKSAS (slove dievams ir Perkunui) ,tempianti Banga savo susiktais amzinais remontais ir…teisingumo delei(kaip visada-LIANDZBERGYZ) .Pradesiu pirmas-MAN CIA NUOBODU Jei ne (Ni) ,DZIANDZEMINIS,DIANELA,BOBA,ZALIA PIEVELE,GINGER,ROKKAS,VARNAS,GLUOSNE,NEO ir dar kai kurios liuks
personos-noreciau duot duba
man ziauriai NUOBODU
ir tas desperatiskai auga kada uzeinu y
30+ Be viso to-ka tik is manes oro uoste ateme pasa,tai daba spekit-kaip man gryzt LIETUVON,fak
o ambasadoj Berlyne kaip visada
lietuviskai korektiskai buvo pranesta:"Laukite,pranesime kai viskas paaiskes!" Ble,kAS PAAISKES?
Nu ka,varom toliau…
tiesiog zhavumelis
nezaxui paso neatima
Jeigu ateme pasa tai isigyk vokiska, nebereiks gyzt ir problemu nebus
tevai-ne tik pasa atima ,dabar karo rezimas visuose GER uostuose,konservu atidarytuvas traktuojamas kaip nerealiausias ginklas ,ir pasiusk beaiskindamas ,kad tu myli teftelius o ne SADAMA meine Gott
Prasom prasom tautieciai neslepkit savo egocentrizmo-visus mus yra netycia pasiunte nx,visus mus yra apgave(bele kur
) ir siaip ne maza mes cia nuoskaudu turim prikaupe
taip kad-nebukit mandaugus,niekam to nereikia
manot ,man reikia familiaraus elgesio ir "atsargaus" vertinimo sitos briedovos temos?
NIX…A
as ne LIETUS LIETUVOJ (oi tevukas dabar kaip purslauja turbut beskaitydamas ,ania ,LIETAU,dar ne Klimaksas?
Viskas,atrodo radau sau vietą pasislėpti nuo suš. rinkimų.Bloga jau nuo jų.Temos autorius šaunuolis
trepai o tave Shikagos Universitete zodi "
30+" ishmoke sakyti
bratka DZIAN,as kol kas zinau tik viena dzianbudistiny pamokyma-NIE SUN XUJ V CHAJ PO KA NIE OSTYLO ,A JIESLY KOMUTO XUJOVATO ZVONYTIE 03"
Sveikinu trepango, ikurus savo kluba…linkiu kuo geriausios sekmes…apgailestauju del Tavo paso…
trepai,dziandzia-kur,blia,buvot kai likvidaciją organizavau
Tai ka BANGINIAI,tryda sueme? ziurekit -LIETUS LIETUVOJ savo superstam postulatiniam pseudoklubely tuoj tures 2000-ius post`u ,o kuo mes,sikaliai prastesni?Juoba,ikad ir pavaryt ir ant ko ir ka turima,jo?
(ni) as atsiprasau mes su DZIAN tuo tarpu vogem is visos
provizija,nes buvo pasklides gandas ,kad mums su DZIANDZIA Irakas duoda Vilko bilieta-suprask-nebeyleis y tevyne
sunau …eiks su Dievo vardu lupose.Ir neabejok savo misija.AMENteatleidzia man metropolitas J.BACKIS,griesnas esu,nors ir neviernas katolikas
Paskutines zinios matytos per BBC world: irakieciu nelaisvje-jau per 50 amerikieciu snukiu,2 -u virs Bagdado numusti HARRIER`iai ,a kas blogiausia-anglu-ryskiai nezino kad pries musy pagal reglamenta priklauso 50 g STARKOS (gaidziai likusios zinios tokios-nematau pasisakius Bangos "dembeliu",vardinu "Po spisku":
Dianela
lEDI
Boba,
Varnas
X-lite
Priklausomas,
4
Crown
Juodoji nasle(buvusi
Rokkas (jei intelegentiska sazine leis)
Otmorozok(jei nebijo metomu plytu)
RAZRUXA(siaip yrasiau,nes kai ka purto vien nuo sito niko)
Ogis (uzteks miegot tinginy
Ginger
Stebetojas
ir kiti musu laikino prieglobscio gyvunai
Nu, trepango, noriu pasisakyt, bet grauziu vistos koja, tai tegu ji ir byloja Cia siek tiek poetizmo inesu
Siulau palikt pavadinima "dejau", tas sikau man kazkaip neaiskus
Trepai, tau
Trepango, sveikyju, sveikyju.
Kaip suprantu, klubą įkūrei ir vyriškos, ir moteriškos giminės atstovams. Vyriškiai galės dėt, o moteriškos – šikt. Kuo nuoširdžiausi sveikinimai tamistai. Būdamas vyriškiu, pradžioje padėsiu ant tavęs – įkūrėjo.
Tegu gyvuoja klubas. Dedu dar kartą skersą.
O as irgi kazin kodel det buvau norinti Gal kiausinius, kaip vista?
Trepango, paaiskink, o tai cia jau kazkoks sumisimas bresta
BOBA : tu nepakartojama jei matysiu sianakt vokiska pilnaty-butinai iskauksiu snuky menulin pakeles vardan BOBISKO ilgesio
o tas shikimas matai kaip…as manau -kad jei nuosirdziai ta darai -tai turetu but tas pat kaip ir niam niam-nes abu mano galva gyvybiskai svarbus ,tik va su edesio poreikiu pagal aplinkybes zmogus dar gali pakovot
o va kai nori shikt(juolabiau -nuo dushios ir ant ko nors
tai jau nepyk
ner gamtos jegos,kuri sulaikytu nuo spaudimo apacion