KLIJUOJAMOS IR NEKLIJUOJAMOS LAMINUOTOS GRINDYS???????

KLIJUOJAMOS IR NEKLIJUOJAMOS LAMINUOTOS GRINDYS???

Sveiki visiLabas, kreipiuosi i jus su klausimeliuAš nekaltas-laminuotu grindu yra klijuojamu ir neklijuojamuTaip. Gal kas realiai isitikinote, kuo jos skirasi, ir ar tikrai tu neklijuojamu nereikia visiskai klijuotiNustebęs
Ir dar-gal kas nors bandete patys klotis tas grindis be meistru pagelbos, pasidalinkite savo patirtimi PRASAU Aš nekaltas

P.S.:kai kas vadina laminuotas grindis "plaukiojanciu parketu" man regis, kalba eina apie ta pati.

turiu tik neklijuojamas. Kol kas >pusmetis, tad kazkokiu minusu nepastebejau. Klojimas l.lengvas paciam. Kiek laikys nezinau, nes sakoma, kad maziau atsparios nei klijuojamos. Pastebeta, kad klojimo metu sujungimai buvo idealus, dabar atsiranda nedideli plyseliai. Tas pats pastebeta pas draugus su klijuotu laminatu. Ar tai blogo klojimo pasekmes, ar pernelyg minkstas pagrindas, ar grindu nelygumas, ar taip ir turi but Šypsena
Sukabinamo privalumas tas, kad nusibodus ar problemu atveju labai lengvai issiardo Šypsena Vilniuj sukabinamu pasirinkimas didziausias Burbiskiu prek.centre paciam gale esancioj pard.

pas mane neklijuojamos. trukumu sudejus nepastebeta.

pas tevus klijuojamos. jie dejo patys, tai problema buvo tolygiai uztepti klijus, nes kai kur jie islindo i pavirsiu ir blogai nusivale.

gal, jei desit patys, geriau neklijuojamos.

Sekmes Mirkt

Jei nei karto nedejai grinduu, geriau ir nedeti… sugadinsi visa reikala … klijuojamos bet kokiu atveju yra geriau, net ilgiau laikys ir stabilesnes, tik kaip sakau sudeti turi specas … ir dar … sitam reilalui nereikia gaileti piniguu ir pirkti itin pigiuu … ateityje atsilieps Šypsena … ir dar vienas patarimas sudejus laminata labai geras dalykas - padengti lengvu sluoksniu lako, bet irgi pasitarus su specais Šypsena
Sekmes …

Gal Tu ir teisus, kad sitam reikalui geriau negaileti pinigu, bet nematau reikalo islaidauti vieno kambario bute, kur ilgiau nei pora metu tikriausiai ir neuzsibusiu.Kapitalines investicijas galima skirti tik bustui, kur zadi praleisti visa savo gyvenimeli Taip

2 bugne:
tokiu atveju nesuk galvos, pirk antrarusi sukabinama laminata. Kvadratas kainuos apie 20lt. Nusipirk kiek reikia kv.m.+1kv.m. Po poros metu grindys atrodys visai normaliai, o jei nauji savininkai nores, tai susides kita Šypsena

Taigis taigis - taip as ir padariau tik man kvadratas dar pigiau atsejo - 18Lt.

tiek klijuojamos, tiek neklijuojamos grindys pakankamai geros. klijuojamoms grindims deti tikrai nereikia jokiu specu (juk ne sventieji puodus lipdo). paprasciausiai reikai nusipirkti arba issinuomoti spec. dirzus suverzimui, o kliju perteklius labai puikiai nusivalo su skudureliu suvilgytu spiritu.
P.S. sudejus grindis rekomenduociau isvaskuoti, ko pasekoje inpregnuojami sujungimai, kurie tampa atsparesni dregmei ir suslape netamseja.
egis s.

Gal Tu ir teisus, kad sitam reikalui geriau negaileti pinigu, bet nematau reikalo islaidauti vieno kambario bute, kur ilgiau nei pora metu tikriausiai ir neuzsibusiu.Kapitalines investicijas galima skirti tik bustui, kur zadi praleisti visa savo gyvenimeli Taip

Na tokiu atveju tada manasis variantas tikrai netinka Šypsena

ofise neklijuotos-faina, bet reikia kad ger meitrai sudetu.

Sveiki visi, turiu naujienu - mano grindys jau sudetos ir visai gerai sekesi, ir gerai atrodo, kaip laikys matysim veliau, bet dideliu gabumu tam tikrai nereikia, tas jau tikrai aisku…Kietas