k'LAZ

k’LAZ

O dabar jau matau Šypsena
Nezinau man tai kazkokia nedadaryta ta banga
Vakar kas nors galejot i ja ieiti???

Parashiau zhinute, bet jos nematauPiktas. Ainu namo, nervai nelaiko

kas do problemos Svyturi?Šypsena

Liau ir as dar gyvas. nors pasimetes ;]

o as kaip tik baigiu ir eisiu miegot. kaip matau, nakvisu klubas dar neisikele i banga Šypsena per daug zinuciu. tai ir pats baigsiu epopeja Cha chaCha chaCha cha Labos nakties!

na ka labanakt visiems Šypsena
kaip sakant… k’LAZ’as buvo yra ir bus… kad ir kaip banga grybautu Cha cha

ALELA…tu uz praita karta gausi i pluta…uz ta brendi…Piktas Piktas O seip malionu butu kad susirinktumet…Gerai

/j #k`LAZ Šypsena))

IRC yra IRC… man tas dalykas paskutiniu metu nebent vietoj telefono pasitarnauja Cha cha

Prigeriau vakar, gryzau siandie anksti Cha cha , pachmelnas su mineralke nuejau y egza, net valanda pasimokęs Apakęs ir pirmas viska parasiau, bo turbut patį lengviausią bilieta istraukiau Kietas Beveik visi kiti dar gera valanda sedejo Cha cha

Alus

Va tik siandien isejo parasyt zinute,praitaas dienas niekaip nepasirase.Apie koki ten susibegima planuojat 4 diena kur viskas vyks??

As ir noriu i klubaCha cha

niu o ash kur???Aš nekaltasjolkes tokios taip ir neipaishet,a???Cha cha

Aaaaaa, nu gi čia jolkė… Apakęs as ir galvoju…
Nu pažinčiai atnaujint Gėlės Gėlės Gėlės

Niu va, isdumia xebryte is brangios proteviu shaleles ŠypsenaBus smagu susimatyti po savaiteles Šypsenalooking forward to thisŠypsena

sauniai pavarei braskute. tai ziuriu vel meetas bus? poolo noreciau Aš nekaltas jei mano balsas dievui i ausi nueis Mirkt

koki eilini??ŠypsenaO kada nesusirinko,a???Aš nekaltasCha cha

Opuse gitaru vakare tik keliese tebuvom

na kita kart sugalvokit meet’a baznycioj varpu muzikos paklausyt… tada tikrai daug kas ateis Liežuvis nors tada daugiau sansu kad as buciau Cha cha Cha cha Cha cha