k’LAZ
O dabar jau matau
Nezinau man tai kazkokia nedadaryta ta banga
Vakar kas nors galejot i ja ieiti???
Parashiau zhinute, bet jos nematau. Ainu namo, nervai nelaiko
kas do problemos Svyturi?
Liau ir as dar gyvas. nors pasimetes ;]
o as kaip tik baigiu ir eisiu miegot. kaip matau, nakvisu klubas dar neisikele i banga per daug zinuciu. tai ir pats baigsiu epopeja
Labos nakties!
na ka labanakt visiems
kaip sakant… k’LAZ’as buvo yra ir bus… kad ir kaip banga grybautu
ALELA…tu uz praita karta gausi i pluta…uz ta brendi…
O seip malionu butu kad susirinktumet…
/j #k`LAZ ))
IRC yra IRC… man tas dalykas paskutiniu metu nebent vietoj telefono pasitarnauja
Prigeriau vakar, gryzau siandie anksti , pachmelnas su mineralke nuejau y egza, net valanda pasimokęs
ir pirmas viska parasiau, bo turbut patį lengviausią bilieta istraukiau
Beveik visi kiti dar gera valanda sedejo
Va tik siandien isejo parasyt zinute,praitaas dienas niekaip nepasirase.Apie koki ten susibegima planuojat 4 diena kur viskas vyks??
brashkute raše:
To Svyturys…akeij akeij…tyliu![]()
To Drylio2 na organizuojam paskutini toki susibegima. KUr? Dar nenusprendem.Laukiam geru pasiulymu.Gal turi ka?
To Abdullah I kluba istojo Kipshas, Tomcat, AKELA, Lonly, Superclean, juras ir troogdis. Taip kad pasipildem ir greit lenksim VIP’a
![]()
As ir noriu i kluba
brashkute raše:
To Abdullah I kluba istojo Kipshas, Tomcat, AKELA, Lonly, Superclean, juras ir troogdis. Taip kad pasipildem ir greit lenksim VIP’a![]()
niu o ash kur???jolkes tokios taip ir neipaishet,a???
sauluze raše:
niu o ash kur???jolkes tokios taip ir neipaishet,a???
Aaaaaa, nu gi čia jolkė… as ir galvoju…
Nu pažinčiai atnaujint
Niu va, isdumia xebryte is brangios proteviu shaleles Bus smagu susimatyti po savaiteles
looking forward to this
brashkute raše:
Na taij ka…greitai siulome susitikimo laika ir vietaMaja, jei ka…antradieni (birzelio 4) 18 val susitikime prie soboro. Naujienas zinosiu. O seip, kodel niekas nesiulote kur renkames…Taip pat kokie pageidavimaij…reikia sokiu? Reikia poolo? KO dar reikia? Rasykit ir greit tariames.
Beje siandien egzus ilsaikiau 8 ir 9
sauniai pavarei braskute. tai ziuriu vel meetas bus? poolo noreciau jei mano balsas dievui i ausi nueis
velnys raše:
Man rodos vel eilini syki nieks nesusirinks.
koki eilini??O kada nesusirinko,a???
sauluze raše:
velnys raše:
Man rodos vel eilini syki nieks nesusirinks.koki eilini??
O kada nesusirinko,a???
Opuse gitaru vakare tik keliese tebuvom
na kita kart sugalvokit meet’a baznycioj varpu muzikos paklausyt… tada tikrai daug kas ateis nors tada daugiau sansu kad as buciau
velnys raše:
Opuse gitaru vakare tik keliese tebuvom