Tai vat, cia, prasyciau palikti visa pykti, nuoskaudas, suduzusias svajones… Tai, kuo seniai norite su kuonors pasidalinti, taciau neturite su kuo… Viska, kas spaudzia jusu sirdele
Ble kaip nemegstu tokiu temu, nu cia nieko asmeniska, bet tipo sukurio tema, o jus sukos snekekit beleka, i mano tema, zjbs, kazkas snekasi mano temoje, nu cia as taip manau
sunki savaite buvo, nieko nespejau, knygu kalnas ant stalo dar dabar…ir dar liudna zinia ir senelio… Tikiuos jam bus viskas gerai ir netex atsisveikinti amzinai
Siandien suzinojau kraupia zinia Mano baxuras man neistikimas…ir tuo pat metu draugauja su kita Esu isiutus… Nekenciu bl jo… As tokia istikima jam buvau,o jis…
Nieksas!!!
Tokiam amžiuj tikrai neapsimoka nedraugauti keliais frontais…
Juk gyvenimu džiaugtis reikia…
Nu… nu nebent labai jau rimta draugystė ir labai jau didelė meilė… tada ištikymybė svarbu…
O šeip tai nieko nuostabaus… patikėk, bus taip dar daug kartų…
Bet bl kam melavo, kad myli tik mane ir pykdavo, kad tipo as jam neistikima siknius, asilas, lochas…vienu zodziu nekenciu as jo viskas…!!!
Blecha ir dar taip melavo…ne nu ****iec… viskas dabar tai isiutau!!!
ir dar nuotaika sugadino mano toooookia gera
Henrietuka,o dabar ziurek ar verta del to asilo, sikniaus ir t.t. kaip ten tu ji pavadinai nervuotis ir gadint sau nervus, gadint gera nuotaika ar liet asaras.Zinoma, skaudu kai suzinai tokia tiesa, bet ar VERTAS jis viso to ?/Geraiu del save ska nors padaryk gero