Klausykla

Klausykla

Tai vat, cia, prasyciau palikti visa pykti, nuoskaudas, suduzusias svajones… Tai, kuo seniai norite su kuonors pasidalinti, taciau neturite su kuo… Viska, kas spaudzia jusu sirdeleMirkt

man atostogos buvo 1,5 savaites todel sian pirma diena mokykloj po atostogu Blogai ir jau is 3 pamoku pabegom… Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas negerai oi negerai Ne Ne bet ka padarysi Cha cha Cha cha

Tai dar niekoMirkt As, va, isvis siandien mokykloj nebuvauAš nekaltas… Ir dar ranka issinarinau, jauciu…Liūdna

tai ka dirbai kad issinarinai? Šypsena

Is lovos iskritau…Aš nekaltasTaip

ka nors idomaus sapnavai ania? Cha cha Cha cha

Ble kaip nemegstu tokiu temu, nu cia nieko asmeniska, bet tipo sukurio tema, o jus sukos snekekit beleka, i mano tema, zjbs, kazkas snekasi mano temoje, nu cia as taip manau Šypsena

Aleliumai,ka tu cia ant visu varai?Piktas

man nieka dabar nera. Liežuvis

sunki savaite buvo, nieko nespejau, knygu kalnas ant stalo dar dabar…ir dar liudna zinia ir senelio…Nustebęs Tikiuos jam bus viskas gerai ir netex atsisveikinti amzinai Nustebęs

Dviejose paskaitose nebuvau, nesimokau, sudaužiau mašiną, daviau kapeikų broliui ant alaus…

Siandien suzinojau kraupia ziniaPiktas Mano baxuras man neistikimas…ir tuo pat metu draugauja su kitaPiktas Piktas Esu isiutus…Piktas Nekenciu bl jo…Liūdna As tokia istikima jam buvau,o jis…Piktas
Nieksas!!!

Tokiam amžiuj tikrai neapsimoka nedraugauti keliais frontais…
Juk gyvenimu džiaugtis reikia…
Nu… nu nebent labai jau rimta draugystė ir labai jau didelė meilė… tada ištikymybė svarbu…
O šeip tai nieko nuostabaus… patikėk, bus taip dar daug kartų…Taip

užjaučiu, o tu jam Ignore

nu jeigu ten tikrai tavo foto ideta tai jis loxas! Mirkt
seip nesuprantu tu kuriems 1 zmogaus neuztenka, nu nebet labai salta draugyste buna…

Piktas Piktas

Bet bl kam melavo, kad myli tik mane ir pykdavo, kad tipo as jam neistikimaPiktas siknius, asilas, lochas…vienu zodziu nekenciu as joPiktas Piktas viskas…!!!
Blecha ir dar taip melavo…ne nu ****iec…Piktas viskas dabar tai isiutau!!!Piktas Piktas
ir dar nuotaika sugadino mano toooookia geraLiūdna Liūdna

Nu sakė, kad myli todėl, kad kažko Aš nekaltas iš tavęs norėjo…
O Pykdavo lygiai dėl tos pačios priežasties, kodėl tu pyksti dabar…

Norejo norejo…as daug ko noriu bl ir tikrai nemeluoju siekdama kazkoPiktas

Henrietuka,o dabar ziurek ar verta del to asilo, sikniaus ir t.t. kaip ten tu ji pavadinai nervuotis ir gadint sau nervus, gadint gera nuotaika ar liet asaras.Zinoma, skaudu kai suzinai tokia tiesa, bet ar VERTAS jis viso to ?/Geraiu del save ska nors padaryk gero