klausimux

klausimux

daliwiai, vis prisimenu grizes namo sita reikala, tai gal zinosit: kaip man susireguliuot radio stotis, kad su tais desiniais vairo mygtukais man butent eitu per tas, kokios nustatytos ir matomos ekrane? nes man jis ten eina visai per kitas stotis Cha cha

atsakymux

dalIviai nezino, nes neturi tokiu prabangiu ir naujObiniu technologiju prifarsyruotu masinus Be be bep.s kur Qrmis? jis turetu ka pasakyt situo klausimu tau Taip

cia vargolio masina, manjakai, lEwkis. Taip, manau reiks sulaukt qrmio. p.s. kaip ratai vasarai drozt?auto.plius.lt/skelbimai/kita-volkswagen-lengvojo-lydinio-r 17-18 09984.html

jo turciau,is kur mums po galais zinot Piktas

a kas nors klauso čia tokios muziko youtube.com/watch?v=CVW15WeqLuk ar čia tik dalyvių 98% pensininkai ar rockpankbangliai?

Svarbu sitas grojayoutube.com/watch?v=pXbGHU4cxpk

fabian, as klausau, va tau kelios. kazkas is naujesniu… tavo gabalas: Thugfucker - Disco Gnome (Tale Of Us Remix) - 12A - 120.mp3 Eelke kleijn pres.The World - On the edge (Deep dub) - 12A -.mp3 Tahloula - We Play House (M.A.N.D.Y.'s Sweatbox Remix) - .mp3 Daniel Bortz - Can´t sleep at Night.mp3 DJ T. Feat. James Teej - Sense feat. James Teej (Tale Of Us Remix) (CahulHouseMafia.Net).mp3 .Deep Mind - True (Original Mix) - 10A - 121.99.mp3 DJ T. Feat. Cari Golden - City Life (Maya Jane Coles Remix.mp3 Siopis feat. Alfons - I Try To Fight (Original Mix) - 8A o.mp3 Marvin Zeyss - Next to You (Maya Jane Coles Remix) - 2A - .mp3 Allan V - Wake Up (Hazem Beltagui Late Night Remix) - 12A - .mp3

Gerai tai žinau,kad senobinis jau tas sasha. tik pavyzdį įmečiau. o šiaip progressivas rulina. nu dar dabar iš lietuvių ST. Stereo gerą muziką leidžia nu disco, tai irgi su tokia nuotaika gera savotiška Žvaigždė

iš tavo listo tik dviejų neturiu ir negirdėjau Cha cha tą pačią muziką klausai Cha cha

juras tikrai jau naujesniu imete dainu Cha cha Cha cha Cha cha kokiu jau metu senumo jei ne daugiau dar o ratai tie r17 gaidys Šypsenageriau paziurek, siauliuose yra classix r17 uz 1k lt su padangom

b-boy - tylek valkata