Klausimuks

Klausimuks

vyxta dabar ir iki rytoj ryto…

Na kas del kainu skirtumo, tai gariunuose masiniukai brangesni apie 200$. Bent jau mano pastebejimu. O siaip tai ten pagrinde parduodami apynauji ir brangus masiniukai. O norint nusipirkti pigesni masiniuka geriausiai yra vaziuoti i Utena ir imti nuo tralo,Na dar galima i Klaipeda tiesiai nuo kelto pasiimti, bet Klaipedoje nebuvau tai tiksliai ir nezinau, noprs kainos ten tikrai mazesnes nei gariunuose.

Praplečiant temą butų idomu sužinot kainų skirtumus skirtinguose turguose. Kiek girdėjau gariūnai nepigiausi.Apakęs

Cha cha

Viskas OK, susivarkiau jau.Kaltas buvo kabelis, idejau savo senaji ir pradejo veikti Šypsena

Na siaip man tai ankciau rasydavo kuo puikiausiai.Bet va visai neseniai kazkas “uzplauke”.Bandziau ir su nero ir vinoncd, cdrwin ir dar keleta, visur tas pats ismeta koki nors erora.Ar galetu buti delto kad pakeiciau IDE kabeli? Budavo 80 giju, dabar idejau 40.

Priezasciu gali buti keletas. Viena jau pamineta - nepalaikoma Buffer underrun Antra - neijungtas IDE kontropleriui DMA mode Trecia - BIOSe neijungta Block mode. Ketvirta - kartais pakanka restart computer Liežuvis

naudok kuo mažesnį greitį, nieko nedaryk su kompu kol įrašinėja ir žinoma, nusipirk geresni rw Mirkt

man rods BION pasake teisinga atsakyma. cd-r’as tavo nepalaiko buffer underrun protection

rasyk (is disko idiska jei rasai) su clone cd slysoft.com

taiirasynek maziausiu imanomu greicu…letai bet uztikrintai…ir be to nero -sux…p.s. patartina irasynejant kitu veiksmu su kompu neatlikineti Nekaltas

galbut senas cd-rw ir nepalaiko buffer underrun protectionu…

blemba nero naudok