Klausimukas merginoms

Klausimukas merginoms

Ka merginom reiskia nekaltybe,ir ar yra skirtumas su kuo jos netekt.Nes daug atveju yra kad merginos netenka to nepagalvoja,kad po to vaikino gali buti kitas kuris gali buti daug daugiau mylimas nei tas su kuriuo tai atsitiko,ir daug daugiau vertas sito,nei anas.Tai visgi kaip yra?

Ta reikshme manau kiekvienai merginai yra skirtinga, kai kurios tam neteikia reikshmes, kitos vertina tai kaip brangiausia turta, tai individualu, ir pagal si poziuri, manau, su ja ir atsisvejkinama Laimingas

nekaltybe aisku kad swarbi… ir be abejo su kuo ja prarandi…Apkabinimas
as del sawo pirmo karto nesigailiu nors su juo mes jau issiskyreLiūdnas
bet swarbiausia, kad abiem tada buwo malonuApkabinimasMyliuBučkis

bent jau man rupiTaip, as galvoju, kad svarbu ja prarasti is meiles. o kada nesvarbu, be to, negalima laukti to vieno vienintelio…

neturi reiksmesNekaltas

Sakyciau, pirmiausia priklauso nuo to, ar mergina patyre tikra meile! Myliu. jei mergina yra isimylejusi, tai nekaltybe ji dovanos tik tam vieninteliam Flirtas, o jei meile jos neaplanko- tai mergina viso to taip nesureiksmina. dauguma merginu siais laikais isvis i gyvenima ziuri labai materialiai ir jai nesvarbu su kuo ji praras ta nekaltybe- svarbu kad sexas butu geras! Apkabinimas, vat.

Taip tai bent jau man turi labai didele reiksme. Labai labai gailiuosi ir pergyvenu del savo pirmojo karto Liūdnas Jis tikrai nebuvo su tuo zmogumi, su kuriuo galejo ivykti… Deja, per velai tai suprantau. Gaila, kad zmoniu gyvenime daznai taip buna, kad proto atsiranda tik "post factum"… Kai savo tikrajai gyvenimo meilei pasakiau, kad ash jau nebe mergaite, ish jo veido supratau, kad ji nuvyliau. Liūdnas Na dabar tai jau giliai giliai paslepta sielos kamputyje, bet… Nežinau Nesigailiu tik del vieno - tai ivyko man esant pilnametei…

hmz…Nekaltas manau tai priklauso nuo merginos, nuo jos isitikinimu, mastymo… juk visi mes esame skirtingi… mano nuomone tai nereik laukti tos meiliu meiles…juk nezinia ka iskres gyvenimas… svarbiausia, kad galetum tuo zmogum pasitiketi, kad jaustum daugiau nei simpatija… su bet kuo gerai nebus…

Zinot, manau, kad turetu but svarbu normaliai merginai… Tai juk si ta reiskia bei pasako apie ja pacia… Manau, ji turetu buti atsakinga… As pavyzdziui nekaltybe praradau su savo Mylimuku , su kuriuo vis dar tebedraugauju… Jam as taipogi buvau pirmoji… ir manau, tai nuostabiausia… Nes abu stengemes buti atsargus izengdami i suaugusiuju pasauli, o ir siaip labai puiku tai prarast su mylimu zmogum, kad paskui netektu gailetis…Dziaugtis siltais ir nuooostabiais tikrais jausmais…ŠirdisŠirdisŠirdisMyliu

SvarbuFlirtas

O vaikinui ar svarbi jo nekaltybe????

Vaikinas yra vaikinas,jis nieko nepraranda,bet panele tai turi ka prarast ir tai yra svarbiausia jai ji yra nekalta ir vaikino poziuris kitoks i ja.Jai tokia panele susirasciau as ja ant ranku nesiociau,kad ji nekalta ir kad visad busim kartu kad ji man atiduos ta savo nekaltybe ir tai mus stipriai suartins.

Taip svarbi. Apkabinimas ir aisku svarbu su kuoLaimingas Širdis Girtas

man tai pvz nereikia nekalto vaikino Liežuvis Laimingas

Merginom,aisku ne visom,nekaltybe reiskia labai daug.Savo skaistybe jos svajoja padovanoti mylimam ir geidziamam vaikinui.Kai kurios neapgalvotai atsiduoda ir po to gailisi,o kitos-ne.Kai kurie vaikinai irgi noretu,kad ju mylimai merginai jie butu pirmi.Bet juk merginos nelaukia simta metu,galvodamos,kad gal dar atsiras vaikinas,kuris myles labiau,nei dabartinis.Juk mes visi gyvenam sios akimirkos malonumais… Laimingas

Svarbu…

Svarbu Taip Ir su kokiu asmeniu ją prarandi taippat…

o yra paprastai… na geraj praradom mes ta nekaltybe tarkim kazkada ir po kiek laiko sutinkam ta kuri labiau mylim ir bla bla bla, tej dabar taip iseina kad mums reikia nerealiai grauzt ir kaltint, kodel nepalaukem ir tt? gal nusizudyt del to? niasamone…

svarbi. as pvz 1.5 metu kankinau drauga, kol isitikinau, jog tikrai myliu Laimingas