klausimukas liabaiii aktualus....ir reikalingas;]

klausimukas liabaiii aktualus…ir reikalingas;]

niu mano nuomone liabai sutampa su jusu siaip…bet idealiausia manau butu… isvykti i uzsieni ten susirasti koki fainuti lietuvaiti i laimingai gyventi;]

b)

Zmogus pats renkasi
pats supranta kad jam reiks gyventi…
Taip

e) jei tas zmogus skirtas tau, supratingas, atitinka visus tavo lukescius ir svajones, - kodel gi neŠypsena Bet geriau nepropaguoti Ne As asmeniskai tokiu atveju gerai paieskociau Lietuvelej Taip

man nesvarbu, ar susituoke zmones tos pacios tautybes ar ne. svarbu, kad jie gerai sutartu. juk negali zinoti, uz ko istekesi ir pan. juo labiau, kad nesu rasiste, derinukas baltaodis+juodaodis gana seksualus vien del to kad ju vaikuciai buna labai grazuzGirtas o siaip svarbu, kad du zmones viena kita gerbtu, myletu, puoseletu savo tarpusavio santykius - tada viskas bus cikiTaipCha chaFlirtas

do feni, hai zenijas i vazuoj pas savo uzsieniecius/tes, a tai i taip tu turistu cia perdaug, ramiai praeit negali

b)Cha cha

B

As Jums stai ka pasakysiu - skirtingos kulturos - galas seimai, ir nereikia cia postringauti meile, jausmai ir tt, ateina toks momentas, kuomet jausmai prislopsta, kuomet gimsta vaikai, ju auklejimas, tuomet labai dideli poveiki padaro kulturu skirtumas … vienu zodziu as tik uz tos pacios tautybes seimas Gerai

va, va, va, butent taip ir as galvoju!

Taip

Mano vyras amerikietis,nu zinot-kaip diena ir naktis skiriasi nuo lietuviuVyras.Pradzioj lygu ir idomu buvo-daug keliavom,o veliau,maniau,isdurnesiu nuo tokio jo mastymo,gailejausi-sakes!galvojau jau geriau"prirezes"Aluskoks ruselis ar lietuvis ir dzin man tie dokumentai.Prakentejau,dabar jau lygu ir"apsislifavom".Bet cia tik mano pastangu deka,nes as prisitaikiau prie amerikonisku keistenybiu.Manasis yra"tipical american",tai isivaizduokit…

manau, kad jei ish laaabai skirtingu shaliu, kulturu, aplinku - tai nelabai gerai. vargu ar tokia santuoka bus ilgalaike, net jei ir meile tikra ir grazhi.per daug bus pasiprieshinimo ish aplinkos ir ish (na tarkim )praeities…na bet jei kulturose ir panashumu arba teritorine prasme panashi pasaulio srytis, tai kodel gi ne? aishku, jei tik tai nera egzotikos ar nuotykiu troshkimas.meeeeile turi buti. va taip vaMirkt

Variantas B Šypsena

JuokiasiJuokiasib)man tas pats.Aš netgi pati visai norėčiau ištekėti už svetimšalio

Atsakymas toks: koks skirtumas is kokios salies, svarbu, kad zmones kartu laimingi gali buti Šypsena

GeraiTaip Jei du zmones vienas kita myli, jeims nebus svarbu, kad jie is skirtingu saliu

b)man tas pats…Nekaltasmeile neturi nei amziaus nei tautybes…Angelas

taigi ne zmogaus tautybe svarbu, jei jau zenijies…Šypsena

MoterisMoterisMoterisdemesio!!!Cia savanoris yra!VyrasCha cha

A man dzin… Mirkt Kokia Moteris mani pachiups, tai ir atsiduosiu Taip Zagarmonichna ar ne - nesvarbu Ne … Svarbu, kad tik manimi rupintusi Gerai Cha chaCha chaCha cha