Klausims: ar normalu yra pyktis del smulkmenu kikviena diena, gyvenam su zmona jau 5m
Lebadiena as norejau paklausti ar normalu yra pyktis del smulkmenu kikviena diena Nes gyvenam su zmona jau 5m ir paskutiniais metais visishkai jau negerai
Gal turit patarimu ka daryti man
duok jai bucki i kakta
Ne
[quote]Nes gyvenam su zmona jau 5m ir paskutiniais metais visishkai jau negerai Gal turit patarimu ka daryti man
[/quote]
Issiaiskinti ir keisti kazka santykiuose…
taip pat normalu kaip nesiprausti ir musti savo vaikus kasdien
gal truputi per anksta jums? pailsekit truputi vienas nuo kito porai savaiciu (issiusk ja kur atostogu, grys geresne), bet pries tai pasikalbekite
na matyt nenormalu jei klausi…
išvažiuokit pailsėt bet siūlau ne atskirai, o dviese ir kur nors toli nuo namų…
Nezinau jau situs varijantus ishbande bet nepadejo
Tuoi pradesiu tiket horoskopais. Nes buvo parashyta kad tarp Shaulio ir Vezio negali buti jokiu sant
O gal kitą nusižiūrėjęs turi, tai negera?
Visose šeimose įvairių krizių pasitaiko, labai norėsit, viskas susicementuos
Nu bet mane tai jau uzkniso
Reikia sesti ir rimtai pasikalbeti, kas sukelia susierzinimus,kas skatina bereikalingus pykcius.
Mes irgi isgyvene 4 metus buvom pradeje bumbeti viens ant kito, bet susedom pakalbejom, issakem kas erzina,kas nepatinka, paskui isvykom paiilset kartu, ir vel viskas buvo normaliai
Jei tavo žmona vėžys, o tu šaulys tai nekas. Bet gyvenimas įmanomas tik reikia ieškoti kompromisų. Neverta vienas kito graužti dėl ne vietoje numesto daikto ar kitos smulkmenos. Visų pirma neaišku kokio lygio tos smulkmenos pas jus. Bandyk tu nusileisti gal labai ambicingas esi. Išsiskirti yra lengviausia, bet tai ne visada būna išeitis. Kartais apsigludina kampai aštrūs ir gyvenimas pašviesėja.
Visi pasipeeksta,bet kiekviena diena,jau nekas…Manau,jums reik pailset vienam nuo kito,na ne tai kad lekti pas kitus
ir
,bet truputi pabut atskirai,poto vienas kito pasiilgsite,pabandyk suprast ko reik jam,pasakyk,kad jis pagalvotu ir apie tave ir…t.t.pasikalbekit,kas yra tarp jusu…ir manau viskas bus egrai…Laikykis
a tiesiog reik pagalvot, kokio velnio pykstamasi, nes tiesiog tai gali tapti iprociu
o kokios tos smulkmenos?
gal jos visai ir ne smulkmenos kitam atrodo…
o gal tai tik pretekstas? o priežastis visai kita?
Pyktis yra natūralu. Nieko nėra idealaus. Paprasčiausiai skiriasi jūsų požiūriai. Bet tai pataisoma.
Aš su žmona irgi pasipykstu. Ypač dabar, kai jai egzaminai. O pykstames dėl to, kad galbūt norim išsikrauti, juk jaučiama įtampa, nerimas dėl egzų. Atlėgus pykčiui susitaikom, pasibučiuojant, apsikabinam. Kai man buvo egzai pykomės lygiai taip pat. Vėliau atslūgus įtampai vyskas susinormalizuodavo.
Siūlau paanalizuoti, galbūt vienas iš jūsų turi daug rūpesčių, o gal abu?
Nenormalu…, ale neišvengiama … deja…
aisku kaip dieno, jog jusu santykiai eina velniop…
Nu nu, nevaryk cia, aiskiaregy