klausimelis…
koks ???
gal kam teko susidurt,priesh tai stovejo originalus kasetnikas,idejus shita,ir dar toki pat modeli viena bandziau,mago mygtuku apsvietimas nerealiai silpnai dega…(gal kreiptis pas elektrika ) nes girdejau ,kad reikia kazka perdarinet …
pas mane irgi labai silpnai dege,bet nieko nedariau
bet,kai dar norejau tik pirkt ir domejausi,tai gariunuose pirikupas sake,kad istacius butent toki,reiks perdarineti apshvietima,nes kai tamsu labai sunku izlybint
Įjungus/ išjungos žibintus tas pats? Jei apšvietimas sumažėja įjungus lempas, tada nukirpk tą laidą, kur į fyškę ateina.
kiek kainawo ? ble kasetnikas su changer’iu vezi waro ir mane
isjungti reikia dimmer’i ar kaip ten jis ir ar yra tokia funkcija
jo audi kasetnikai tai geri turiu du gal kam reik ?
kaina pigesne nei rinkos paleisciau
bent neradau tokios funkcijos kaip-dimer ,kainavo 500lt ir atidaviau kasetnika… Ieninas> o kai nuleidi uzdanga magui,tau neliestdavo,nes *kekšė* nuleidi ta uzdanga,isijungia
,tai ishrinkau,atsinesiau namo,bursiu kazka
pasukau elektrikui vienam,sake penktad atvaziuot,50lt kainuos
Audiforewer tau tipo liecia ta ratuka, kai uzdengi? Jeigu taip tai ne ta maga ikiso, ir beto labai jau permokejai… Jeigu liecia ratuka tai netoki maga ikiso, nes yra is A4 naujesniu kur ratukas nesusispaudzia ir yra is a6 naujesniu kur ratukas susipaudzia.
jis ir susispaudzia ,bet vistiek magas tai naujesniu metu ir ne shitom a6 pritaikytas,bet jau sutvarkiau viska dildes ir grazto deka
(furicina dabar
)
chirurgas> ir beto labai jau permokejau,tai jei labai tada manau isvaizduoji kaina apie kokius 300lt,tik vezk man tokiom kainom, 5 tai stopudovai ishkart pajimu
uz 300 simtus ir as nupirkciau toki, o gal kas pardavineja zmonizkom kainom audi cd keitikli?
o situos cd magus vagia?
viska vagia,ziurint,kas kur ir kaip padeta