Klausimelis

Klausimelis

nu vat taip idomu pasidare: ar veziojates ziema kastuvely masinoj, tam reikalui jei reiktu kada pasikasti kai buna daug sniego? as tai galvoju kad reik del visa pikta isimest i bagazine. kad ramiau butu.

ne Cha charankom rankom viska Juokiasi teko jau Cha chagal ir reik isimest Nekaltas

nusiperkam padangas kad kastuvelio nereiketu Taip

ne

Aš tai vežiojuos…nes yra buvę, kad atvažiuoju prie garažo - iki pusės vartų sniego, o šiūpelis viduj… Cha cha Arba prie namo nėr kur auto pasistatyt - užpustyta aikštelė,tai viens-du išsikasu sau vietą ir pasistatau nakčiai.Pernai toks atvejis buvo(čia kai laaabai gausiai sniego buwo)-išsikasiau sau nišą pastatyt mašinai - nors šalia dar bent 10 tuščių vietų, betgi niekas piršto nepajudins…nuenu gatvėn ,paimu mašiną, atwažiuoju - mano nišoj jau kažkoks opelis stovi…Blia, susnervijau ir užkasiau jį sniegu.

tai buna sniego tiek privaro kad ir padangos nepadeda Šypsena reikia kastis. buvo cia atsimenu po kaledu pasikabinau ant pilvo ir ne isvietos. tai ziuriu kieme jau eglutes buvo ismestos tai prikaisiojau po ratais tai isvaziavau Cha cha o butu kastuvelis buves. tik ras dva ir psio

Ramoonas teisingai Gerai mes su pora kaimynu visada issikasam normalias vietas, bet atvaziuoja koki mauglei is kitu laiptiniu ir stato, o jkad patys nusikastu tai x.ui

Nesivezioju, dar kolkas neteko uzstrigti…nors praeita ziema karta teko su pirstinem darbuotis Cha chaSiaip maciau Maximoj papigiai kastuva,buvo ideta nusipirkti, bet…

nesivezioju, o kastuvva naudoju tik garazo durims po pugos atsikasti ziema dar nesu taip pasodines auto, kad reiktu lopetos ar troso, ko nepasakyciau apie vasara Cha cha

maladiec Gerai reikes ir man siupei isimest tokiems atvejams Gerai Taip

maziau su bobom po miskus duotis reikia Cha cha

Taip ziema veziojuosi kastuveli, nes nezinai kur ir kada gali issest ir cia jau net geriausios padangos nepades Baisu

a tu paziurek kokiam klubui as priklausau ir viska suprasi Labas a su mergikem kur pasiduot as turiu kur Taip

matai, tu is pradziu miskais lakstai, po to zvejoji, o as is pradziu zvejoju ( Moteris) po to miskais lakstau Cha cha

Laimingas Laimingas Laimingas

as tai veziojuos pora kastuveliu. vienas karinis sulankstomas, o kitas tai irgi maziukas tokis universalus(kirvukas, kastuvelis, pjukliukas, kaltas), bet tai del to kad vasara po miskus prie ezeriuku daug lakstoma ir labai patogu slieku pasikast, telpa prie atsarginio rato. bet kad lopeta sniegui veziotis, tai nzn nzn…

jei galas varomas, tai geriau smelio maisa! ir sikna spaudzia, o prireikus ir pasibarstyt gali, as pats neveziuoju, bet zinau kas taip daro Cha cha

tai tipo niekas daugiau kastuvelio nesivezioja??? ir atsakymu kaip tasi kukloka Cha cha

nereikejo dar niekad tpfu tpfu tpfu Cha cha siaip nusiperku padangas geras,o kai kastuvelio uzsinoriu Alus ikalu - praeina Taip tikiuosi mano taktika manes nenuvils Nekaltas