Klausimelis
nu vat taip idomu pasidare: ar veziojates ziema kastuvely masinoj, tam reikalui jei reiktu kada pasikasti kai buna daug sniego? as tai galvoju kad reik del visa pikta isimest i bagazine. kad ramiau butu.
ne rankom rankom viska
teko jau
gal ir reik isimest
nusiperkam padangas kad kastuvelio nereiketu
ne
Aš tai vežiojuos…nes yra buvę, kad atvažiuoju prie garažo - iki pusės vartų sniego, o šiūpelis viduj… Arba prie namo nėr kur auto pasistatyt - užpustyta aikštelė,tai viens-du išsikasu sau vietą ir pasistatau nakčiai.Pernai toks atvejis buvo(čia kai laaabai gausiai sniego buwo)-išsikasiau sau nišą pastatyt mašinai - nors šalia dar bent 10 tuščių vietų, betgi niekas piršto nepajudins…nuenu gatvėn ,paimu mašiną, atwažiuoju - mano nišoj jau kažkoks opelis stovi…Blia, susnervijau ir užkasiau jį sniegu.
tai buna sniego tiek privaro kad ir padangos nepadeda reikia kastis. buvo cia atsimenu po kaledu pasikabinau ant pilvo ir ne isvietos. tai ziuriu kieme jau eglutes buvo ismestos tai prikaisiojau po ratais tai isvaziavau
o butu kastuvelis buves. tik ras dva ir psio
Ramoonas teisingai mes su pora kaimynu visada issikasam normalias vietas, bet atvaziuoja koki mauglei is kitu laiptiniu ir stato, o jkad patys nusikastu tai x.ui
Nesivezioju, dar kolkas neteko uzstrigti…nors praeita ziema karta teko su pirstinem darbuotis Siaip maciau Maximoj papigiai kastuva,buvo ideta nusipirkti, bet…
nesivezioju, o kastuvva naudoju tik garazo durims po pugos atsikasti ziema dar nesu taip pasodines auto, kad reiktu lopetos ar troso, ko nepasakyciau apie vasara
maladiec reikes ir man siupei isimest tokiems atvejams
maziau su bobom po miskus duotis reikia
ziema veziojuosi kastuveli, nes nezinai kur ir kada gali issest ir cia jau net geriausios padangos nepades
a tu paziurek kokiam klubui as priklausau ir viska suprasi a su mergikem kur pasiduot as turiu kur
matai, tu is pradziu miskais lakstai, po to zvejoji, o as is pradziu zvejoju ( ) po to miskais lakstau
as tai veziojuos pora kastuveliu. vienas karinis sulankstomas, o kitas tai irgi maziukas tokis universalus(kirvukas, kastuvelis, pjukliukas, kaltas), bet tai del to kad vasara po miskus prie ezeriuku daug lakstoma ir labai patogu slieku pasikast, telpa prie atsarginio rato. bet kad lopeta sniegui veziotis, tai nzn nzn…
jei galas varomas, tai geriau smelio maisa! ir sikna spaudzia, o prireikus ir pasibarstyt gali, as pats neveziuoju, bet zinau kas taip daro
tai tipo niekas daugiau kastuvelio nesivezioja??? ir atsakymu kaip tasi kukloka
nereikejo dar niekad tpfu tpfu tpfu siaip nusiperku padangas geras,o kai kastuvelio uzsinoriu
ikalu - praeina
tikiuosi mano taktika manes nenuvils