Klausimėlis?
Patarkite,kaip parašyti merginai iš Girls lt
Jei nori, kad atrasytu, tai parasyk, kad ten ne tavo nuotrauka profily!
aga pritariu
Bet būtent aš ir nesuprantu,kaip jai parašyti,nes po nuotraukomis nebūna tel. nr.,o tik kažkokie skaičiai.
as jeigu rasau tai rasau kokia nors nesamone juokinga
jeigu panele su jumoru ir ne isiziojusi vista tai butinai atraso jeigu kokia fifacka pasikelusi tai neatraso
Saul-ys rašė:
Bet būtent aš ir nesuprantu,kaip jai parašyti,nes po nuotraukomis nebūna tel. nr.,o tik kažkokie skaičiai.
pabandyk atlikti funkcija “siusti privacia zinute”
Tai,ar gali kas man suprantamai paaiškinti,kaip parašyti merginai iš Girl lt.Ką rašyti aš žinau,bet kaip jai parašyti,kad po nuotrauka nėra tel.nr.,o tik kažkokie skaičiai. Laukiu,padėkite,dėkoju.
…yra toks pasiulymas:rasyti privacia zinute…paspausk peles kairiu klavisu ant sios nuorodos…gal kazkas pavyks?!
[quote]Niu parasiai jau?
baikit tyciotis
panele is girls.lt pakelk i ta garbes lenta, tai pati tau parasys
nebuk durnas, nerasyk cia panom… eik i gatve ir ten kabink…
darioos rašė:
nebuk durnas, nerasyk cia panom… eik i gatve ir ten kabink…
bent jau veidukas matosi
tai ar parasei?
padare dingau
Ačiū už mėginimus padėti,niekur aš nedingau,mėginau visaip rašyti,bet parašo,kad pranešimas neišsiustas-kartokite ir taip be galo.Aš kompo neturiu,susisiekti bandau su NOKIA-3510i,tai gal yra kas turinčių patirtį kaip tai padaryti būtent su šituo telefonu. Atsiliepkite,laukiu patarimų…
paprastai paimk ir parasyk
tai parasyk privacia zinute…
Merginos,jūs manęs nesupratote,esmė ne tame,kad parašyti žinute,bet kaip parašius ją išsiūsti.Reikalas tame,kad po Girls.lt merginų aprašymų nėra tel.nr. Tad,kaip parašius žinutę ją išsiūsti merginai iš Girls.lt