Klausimelis del suzadetuviu

Klausimelis del suzadetuviu

Sveiki, cia visi turbut jau su suzadetuvemis jau yra susidure… Tai noreciau paklausti ka galima saunesnio ta diena nuveikti, ir kaip butu geraiusiai zieda iteikti.
Noretusi ka nors originalaus.
ar siaip savo patirtim galetumete pasidalintiTaip

tai suzadetuves tavo-ar musu visu…?a?
Nekaltas

[/quote]

Nekaltas

[/quote]

Mano, bet norisi, kad viskas butu kuo fainiau tai ir jusu klausiu patarimo.

Nekaltas

[/quote]

[/quote]

tai zinok cia tik tu vienas gali ta svente surengti-tu zinai-kas jai patiktu,ko ji noretu-apie ka svajoja ir pan…neabejoju-kad labiau pagalvojes pats sukurtum nuostabia svente…Kazi ar cia su patarimais tau kas pedetu-gal tik dar labiau pasimestum…Osiaip-daugiau fantazijos ir viskas bus gerai…
Gerai

[/quote]

tai zinok cia tik tu vienas gali ta svente surengti-tu zinai-kas jai patiktu,ko ji noretu-apie ka svajoja ir pan…neabejoju-kad labiau pagalvojes pats sukurtum nuostabia svente…Kazi ar cia su patarimais tau kas pedetu-gal tik dar labiau pasimestum…Osiaip-daugiau fantazijos ir viskas bus gerai…
Gerai

[/quote]

Tai turiu savo keliata minciu bet butu, visai nieko suzinoti kaip kitu vyko, gal ka patobulinciau savo sumanymuose.Šypsena

…papasakok savo mintis, o kiti gal ką ir patobulins savo nuožiūraMirkt
…suprask…labai sunku kreiptis į kažką, su kažkieno jausmais ir kažkieno žieduMirktCha cha
Flirtas

nu, as cia tikriausiai ne vietoj… Nekaltas

bandau dabar suprasti-ka cia pasake…
Nekaltas

sampanas geles vakariene cia jau supalanuota, taciau ziedo iteikimas ir dar koks siuprizelis tai va didele problemaŽliumbia

kaip banalu…lygiai kaip ir pas mane viskas buvo…
BlogaiVeee

tai as jusu ir klausiu pagalbos, kad nebutu taip banalu. Tai patark ko tu tikejais?
????????????

Klausimas, kiek sau gali leistŠypsenabeto mylimam zmogui, bent jau man atrodo, kad nesvarbu kokios tos suzadetuves, bet svarbu, isgirst is taves pacius pacius graziausius zodzius skirtus tik jamŠypsenaO visa kita geles, sampanas ir pan. yra tik priedas, tokiu momentu svarbu jausmai, zodziaiŠypsena