Klausimelis del BMW E36 (kregzdes) spidometro
Taigi va toks klausimas man iskilo.Noriu pasikeisti savo bimbaliuko spidometra (neklauskit kodel, daug aiskint, tiesiog reik ir viskas) veikia normaliai, viskas ciki.Bet va iskilo tokie klausimeliai ar visu E36 2.5 varikliuku spidometrai ejo vienodi?Na ta prasme ar visi ten zenkliukai yra (AIR BAG, ABS, CHECK ir visi kiti ten tie langeliai).Na kaip as bent suprantu, kad ju nuo 1992 iki 1998 berots spidometrai juk ejo vienodi standartiniai, ane?Aisku tik dyzeliuku nuo benzo skirdavosi man atrodo.Tai ar galiu keistis nebijodamas?
Ir beje del ridos va dar norejau paklausti, kokia rida rodis spidometras, ar kokia pas mane masinoje, ar kokia yra spidometre?Kaip zinote jis yra elektroninis.
Na iskansto didelis aciu, ir kuo daugiau info tuo geriau
keistis gali
skydelis ejo ir benzam ir dyzeliams toks pat
atidziau paziurek ir matysi
spidometra atsukineti kiek nori gali, bet variklio kompas vistiek rodys kiek ji pravaziavo
siandien pasitikrinau savo kiek nuvaziuota - apakau - 357700
dahuja…
o spidikas rodo tik 143000
Turi tikti nuo bet kokios tik negarantuoju dėl dyzelio draugelis keitési kad butu su apsukom pas ji 316 veike be priekaištu o jei pirksi tai paklausk ar priims atgal jei netiks ir viskas.
Turi tikti nuo bet kokios tik negarantuoju dėl dyzelio draugelis keitési kad butu su apsukom pas ji 316 veike be priekaištu o jei pirksi tai paklausk ar priims atgal jei netiks ir viskas.
hmm, kur cia pasitikrinai sako kompo rida? Krastoj, ar kokiu kitu budu? BMW 318 irgi turbut tas kompas yra
tipo labai lengvai
paspaudi ta dalykeli kur mazaji spidometra resetina ir suki degima ir parodys
tik neissigask
tai reiskiasi galima kiekvienai kregzdei paziureti tikraja rida pries perkant ? Kokia ten knopke nuresetina? Kur ji randasi?
Naujesniem su km atsukimu sudetingiau.Reik isimt 4 dalykus:spidometra,sviesu moduli,EVS bloka,ir reik raktelio (pats isimineju).Ir visuose fiksuojasi km.Jei bent vienam is ju paliksi senus duomenis,vel pasidaro senas kilometrazas.Jei viskas teisingai perprogramuota,nieko,vyruciai,nerasit.Nebent,kad buvo isiminetas EVS.E 36 pakeist kilometraza daug paprasciau,3 min darbas.Viskas padaroma taip,kad niekur neiskaitysi km.
pas mane ir spydikas keistas ir kompas tai rodo kad daba pravazevus maske 260.000 o kai paspaudi ta ****a tai irgi apie 370.000
bet labiausiai patinka tas bairis kai visos rodykles nueina iki dugnu
kiek girdejau ir 3 golfams panasiai kazka eina paziureti…
Gavrosas rašė:
pas mane ir spydikas keistas ir kompastai rodo kad daba pravazevus maske 260.000 o kai paspaudi ta ****a tai irgi apie 370.000
bet labiausiai patinka tas bairis kai visos rodykles nueina iki dugnu
kiek girdejau ir 3 golfams panasiai kazka eina paziureti…
kai visos rodykles nueina iki dugnu tai gali tik senute ant savo kapoto pamatyti
Nu ka jus kliedziat mielieji ten ne tikroji rida o visai kita informacija. Tikraja rida tu ir matai ant odometro, o kad odometro cipas dubliuotas tai dar nereiskia kad atskiru spaudimu “istrauki” kazka kaip barzdotas hakeris
Kaip elementaru pavyzdi is praktikos galiu pasakyti, kad pakeitus skydeli nei kilometru nepakinta odometro parodymai.
O kazkas ce sake kad dyzelio-benzo skydeliai vienodi… nunu matyt tachometras nera vienas megstamu daiktu skydelyje?