klausimas
Ar dvitone Audi V8 turinti III quattro sistema pajams si kalniuka? Ar teks ja su traktoriais nusitemti namo?
Taip, taip, Q ivaziuoja, a Hammeris ne.
pats ir atsakei
pas mane kaime panashaus tipo kalniukas yra (sprendziu ish foto) tai ish eigos mazdaug 20-30km/h ivaziuodavau
su nabagishku 2.3 o del V8 manau jama shita kalna
protingai vaziuojant, nors protingas cia nevaziuotu, galima ir ne su qwatre iveikti
teisingai manai Audi4ewer
teisa butu smagi issono dar pamatyti
o nekabino su priekiu?
nu ne su q,tai manau cia reikia “belarusa” ishsikviest pagalbai
aš pamenu padariau porą foto kaip danceris lėkė į tą kalniuką , bet čia dar prieš jį , o paskui ir nenufotkinau , bet tikrai žinau , kad užvažiavo
nu ka zinau… limas ir bekele
Tikrai nesugalvociau taip dergt ne vienos savo liau
, nors jos ir gal daugiau tinkamos tokiems sposams nei veastOni…
Kazkada panasu “shortcuta” i kontora turejau. Tai mano Nissan Prairie paimdavo. Bet jei neisibegejus, tai nea Prie pat virsaus pradedavo kastis, ir atia… A jei isibegejus
… tik
gaila… Ba kaip tu su
, taip ir ana su tavim.
pamenu viena ziema gerem sodyboje,ir i viena kalna neuzvaziavo moterishke,uzejo pas mus sako vaikinai,gal pagelbesit,sakau tai jopshihmat,aishku,gi su QUATTRO vazineju
,sakau duok shlipsa,prikabinom ja prie manes,o ten ledas,(panashus kalniukas kaip foto shitoj)
,o isibeget nera kur,medziai ir tt,uz jos auto vairo atsisesti pasiule vinas AB dalyvis (nesakysiu kuris)
,nu pradejau ash ji temp,uzlipau jau pats ant kalno,o jis liko ant shlipso kabet beveik uzlipes,uzsikasiau ah,nes po sniegu ledas,ir jauciu mane tempiasi atgal
,jau ciuoziam abu atgal,tai ne tai ,kad jis nuciuozes redetu atgal P!SA ant stabdziu,ir pagaves sniega sustoja,o ash ish tos inercijos su savo aubi galu ivinioju jam i prieki
,nukrenta nr pas ja suskyla bamp,ishlipa tas kuris vairavo ne savo auto sako nu neisheina,tai moterishkei
,bet uzvaziavom ish antro karto,isidejo nr i salona
ir ishvaziavo
jos auto buvo apynaujis kazkoks spuogas,nuo ishgerto iekio nepamena niekas,o man ir kainavo bamperi persidazyt
nors nepyko moteriske
nepyko ,pati uzejo ir paprashe,o ishejo,kaip ishejo
gera istorija 4ewer
mano troike sita kalniuka paimtu
o subaru ar iveiktu si kalniuka? ko jus visi uzsipuolet aubi?
cia su betkuo pajamt eina tik svarbu geras ysibegejimas ir pagreitis ~100km/h