klausimas

klausimas

Ka cia tas prie skaiciaus 1 rodo? Tipo pamygus komandos narys pradeda spaust kita zaideja kur su taikiniu, ar kaip? Pas jus “Road reflection” galima nustatyt On/Off? Nes man tai neleidzia… Beje vaizduskes resursu stebetinai mazai ryja, palyginus su MW Apakęs su mano ****ina vaizdo plokste dar visai nebloga grafika Cha cha 2xAA, viskas High ir beveik be trukciojimu…

kokios pagrindines naujoves?

zhulikas gi 21 amzius. b0$c, cia galima pasirinkti grupes masinu “Muscle,Exotic,Tuner” Na vienu zodziu geras zaidimas ir tiek. Beje sitas zaidimas tikrai nedaug ryja Mirkt

aj nežinau, manau kad geras žaidimas Šypsena bent jau demo tai totalus gavno, gal užkietėjusiems NFS fanams ir patiks, bet man need for speed 1 skirtas 3do kompui (ne PC ir ne PSX nemaišyt! nes skirias žiauriai!) da best, o visi kiti lievi Šypsena

Nesupratau Šypsena tai nieks neatsakys i mano klausima?

paziurek filmukus nfs oficialioj svetainej ten apie kiekviena komandos nario rusi yra po filmuka kur paaiskina ka kiekvienas daro

siuo atveju jis bandys nustumti varzovus pries tave arba suletint kitus uz taves

cia juk demo a kai bus pilnas zaidas tada paziuresim kaip ir kiek jis ryja visko Šypsena

Tiek pat ris viska kaip tau ris daugiau ? Cha cha tik tiek kad masinos ir trasos visos bus Cha cha

aisku kad pilna versija daugiau reikalaus… Man su MW taip buvo. Demo no lag, o full ant max grafikos pradejo lagavoti, nes pas mane tik 512 ramo…

koks kompas zulikai tavo?

jo, zulikai sakyk, nes nezinau ar strigs ziauriai ant maniskio senuko AMD 2500+; GF FX5500; 512RAM

AMD 2800+; GF FX5500; 512RAM Cha cha

dziaugiasi vaikai kad korta DEMuske gerai veza, pala, iseis visas… traskesit… Cha cha

Cha cha niekuo daug nepasikeis.