klausimas

klausimas Vyras

Sportuoju, kad gerai jausciaus - tiek fiziskai, tiek moralishkaiMirkt

Labas Rimante nezinojau kad ir tu bangoeje dalyvauji Na as tai sportuoju ne tik kad raumenu prisipumpuoti nors ju nelabai ir turiu ir kad nelabai te sportuoju bet man ne raumenys galvoje as tik noriu patikti merginom ir tureti bent kiek tariamos smarves kad ka nors pakelti sunkaus ar ka nors panasaus AngelasAngelas

Aisq nenoriu atrodyt kaip kriause…sportas tam padeda…okad ten butu tiek ir tiek tai poxui…sportas man laiko praleidimo priemone

Pirmiausiai sportuoju del to kad idomu Šypsena o vleiau der figurytesCha cha

o jam visai ne

Vis tiek nenuginchys kad geriausias sportas svoriu tokiu kaip 0.5 ar 1 l kilnojimas Plecia netik raumenis bet ir rysiuss ! Nustebęs

Kad ir kaip butu keista, bet pasportavus butinai einu su vyrais i alubari … todel viska ka saleje atiduodam, alubaryje su kaupu susigrazinam Liežuvis … ech tokie tie vyrai … pasedi Tūsas pasikalba Apkabinimas buna kartais pasimusa Kanda … moterys to niekada nesupras … Cha cha

sportuoju tik tam, kad palaikyciau gera fizine forma.
tik mazwaikiai vaikosi centimetru.

Pasportuoju kas savaite tam, kad kreshulius plauciuose nuo rukymo susirinkusius isspjaudyt. Futbola 2-3 valandas pasizaidus jie gerai is vidaus sunkiasi ir kvepuot lengviau pasdaro, o mano figura nelabai man ir rupi

Sportuoju savo malonumui,o ne del to,kad kazka prisipompuoti, ar pasiekti… Paprasciausiai naudingas ir sveikas laisvalaikio praleidimo budas

as visada bandau

Na seaip as sportuoju kad geresnius rezultatus fulei pasiekciau,bet savajme aisku ir kad norm atrodyciauNekaltas

Sportuoju,kad gerai atrodiciau ir,kad zdaravas buciau.Cha cha

nu matai gal kitoms taip neatrodoŠypsena

ar sportuodami siekiate patobulinti savo figura?Drovusar isvaizda ir visi centimetrai jums taip pat svarbu kaip merginoms?klausiu,nes nesenai susiduriau su vienu vaikinu,kuris sportuoja tik del to ,kad raumenis prisipumpuotu…bent jau man tai atrodo kvaila…