Klausimas
Kokiu numeriu siame paveikslelyje yra pazymeti amortizatoriaus atrama su guoliu ?
25
25 lėkštė, į kurią remiasi spyruoklė, jei tai būtų atraminis, jis būtų supjaustytas per porą vairų pasukimų.
27 guolis 25 atrama
Kas yra 26?
Gal kas kokį garažą sausą nuomojat Vilniuj? Duobės nereik, gali ir mašina netilpt, sandėliavimui reikia.
Kas nusimanot dar kazko vertas sitas daiktas ar i srota?dropbox.com/s/41v5l4xhqz4f63d/image1.JPG?dl=0Yra ir koloneles, pamirsau nufotkint
Cia du variantai arba deti i skelbima ir issivez kasnors arba i konteineri. Vienu atveju deti nuotraukas reikes, kitu atveju nesti is 3 auksto. 1 variantas labiau domina nes dar kelis eu gal duos. Kazkada lyg brangiai moketa, dedasi ploksteles dydzio kompaktas O ar reikia tokio antikvaro kamnors ir nezinau, nelabai gaudausi situose reikaluose ir tingiu gilintis
Kas liecia kinieti, tai cia jau kaimynai krutint pradeda mane, kad garazo jis nenaudoja ir isnuomociau, reikes pakalbet su juo. Kazkada kai pats atsikrausciau buvusysis nuomininkas i kaimynini nama issikrauste ir neturejo kur burlentes laikyt tai uz 300lt nuomavos garaza (gal labiau vieta burlentei nes nesikuklinau ir as ji senais baldais uzgrust
)
jamu centra. išsinešu. koks miestas?
man jau rase i emaila kazkokia boba, tai nereiks nei lapu Buvau as ten simiora longa pastates i garaza, reikejo veidrodzius tik uzlenkt, privaryt prie sienos desnia puse kuo labiau, nes kitaip islipt neina
Klaipeda, neskubekim dar su paprastu issinesimu, noreciau kad koks inproof, ar dar kas labiau nusimanantis pakomentuotu apie sita centriuka kazka daugiau, kazkokia verte nustatytu.
aaa va jau prasideda išmesiu per langa o poto jau neee duok 50 e
30e duociau jei kazkas bent veikia,i fazenda truksta biski watu
skaitau kaip tikram banginiui turi atitekti man nes as į garažą jį įmontuočiau :d
Viskas veikia, minimaliai naudotas. Siaip idomu butu labiau ismananciu nuomone kazkokia.
vidunia, ne tu vienas jau i garaza kesinies isimontuot
o ka nuomone…rimtas,geras centriukas,tokiu nebegamina,bet ta verte salyginai tokia,kad pirkejas duos mazai,pardavejas prasyt gali daug man kaimuke butu superinis variantas,i namus nezinau ar statyciausi
zodziu jei ka,uz 30e priglausciau tikrai
ble ble kad nesiseka šią savaite dėl pirkimų. iš panosies veikiančias metalo tekinimo stakles už 500 e paėmė
duodu 10 euru ir pats dar siandien isnesiu