klausimas ?!
Automobilis
Vakar kamera ikirtau uz 100e - s7.postimg.org/qvf26tvqj/20131208_175740.jpgAnt britvos bandysiu tvirtint arba ant šalmo
Tevukas cia ne tas Asus be Cd roomo, kur visi verkia kad space pailgas mygtukas greit iseina is rykiuotes?
ziurint kam naudosi…ant salmo su aerodinamika gali buti liudna labai triuksmaus, ples galva tuo paciu blaskys. geriau jau tada mazyte kameryti su laiduku ale prie ausies…o uz spoilerio prie tacho bus tas pats. kokie duomenys ? p.s. plia ar rimta firma nx…neturiu nieko uzsienyje - be patirties
Ši kontora patikima, kažkada naudotąsi jų paslaugomis, jie turi savo sandelį Airijoje ir iš ten išvežioja po visą Airiją, kažkiek vėlavo siuntinys ir buvo pramirkę dėžės lašiniais, bet visumoje viskas gerai, nusiskundimų nebuvo
taigi yra kas veza i anglija marius ar kaip, jo uzklausk, duos gal kokiu savu kontaktus, o gal ir pats nuvez
wialnias tai man i airijos kaima lasiokus reikia nuvezti “saviems” geda duoti toki siuntini
ninjinas - dekui
tevukas, turiu 2vnt go pro wide kita maza akim, uz abi 100aur suomis, reik dzipui zieminiu riepu, aj yra koks normalus 4x4 forumas ? be autopliuso ir autogido
metus laiko jau tu paradvoji tas gopro parduok man uz 20 euro ir ramybe bus ir tau ir man
^ metus laiko perki
originalas anonistas… kaip jam neatsibosta
o rimtai kur dingo taisykles?
maiklas pabudo…paklausk usuoto seniaus kur jos dingo prieš du metus?
blia nemaciau
tai prie progos užklausk jo